WIN een weekend weg naar Terschelling!

22 september 2021
Lees hier hoe je -heel gemakkelijk- meedingt naar een heerlijk weekend weg met je gezin in een duintent op Terschelling!
Puur Terschelling

Puur Terschelling  

De boerderij van de familie Bierema staat in Oosterend, op het Waddeneiland Terschelling. Je deelt het terrein met de familie, maar ook met hun paarden, ezels en schapen! Bij de boerderij is ook een kleinschalige camping met 4 mooie, unieke 6-persoons duintenten. In de tenten staat een groot familiebed voor 4 personen en een 2 persoons halfhoogslaper. Vanuit de bedden kun je genieten van de prachtige sterrenhemel door de panorama dakvensters!

Vanuit de boerderij worden ontzettend veel leuke en originele activiteiten voor het hele gezin georganiseerd, zoals bijvoorbeeld wadlopen, huifkartochten en wandelen met ezeltjes!

Doe mee aan de winactie!

Wil je kans maken op een heerlijk weekend weg in oktober met je gezin op Terschelling? Schrijf je dan in voor de Kidsproofvakantie.nl nieuwsbrief. Uiterlijk 29 September 2021 zullen we onder onze nieuwsbrieflezers de winnaar bekend maken. 

Schrijf je hier in als je de nieuwsbrieven van Kidsproofvakantie.nl nog niet ontvangt
Abonnees ontvangen ca. 1x per maand een nieuwsbrief met de leukste tips voor weekendjes weg en vakanties met kinderen in Nederland. 


Actievoorwaarden

- Om kans te maken op de prijs dien je te zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief van Kidsproofvakantie.nl
- Je maakt kans op een verblijf met 1 gezin in een duintent van Puur Terschelling
- De winnaar boekt in overleg met Puur Terschelling het verblijf in het weekend van 1-4 oktober of 8-11 oktober 2021
- Het verblijf is exclusief toeristenbelasting & huisdierentoeslag 
- De winnaar wordt per mail geïnformeerd.


Klik via de websitebutton door naar het inschrijfformulier, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans op een heerlijk weekend met je gezin bij Puur Terschelling! Naar de website