Een lang (moederdag!)weekend bij BoerenBed

14 maart 2024
Hemelvaart en moederdag maken van de periode van 9 t/m 12 mei een heerlijk lang weekend. Een mooie gelegenheid om te logeren op het platteland! Voor welke BoerenBed boerderij kiezen jullie?
Vier moederdag op de boerderij!
Wij zijn zelf moeders, en mogen dus vast beweren dat wij heel goed weten waar moeders blij van worden op Moederdag. Een ontbijtje op bed, mooie bloemen, niet na hoeven denken over het avondeten en natuurlijk; quality time met ons gezin. 
Waar kan dat nou beter dan... op de boerderij?


Hemelvaart + moederdag = Lang weekend!

Laat moederdag nou dit jaar in het Hemelvaartweekend vallen. Fijn, een lang weekend, mooie gelegenheid om er met het gezin een paar nachtjes tussenuit te gaan! Tijdens een verblijf op een BoerenBed boerderij leef je eventjes een 'simpeler' leven. Met tijd en aandacht voor elkaar. Dat is toch precies wat je wilt met moederdag?


Kies een BoerenBed boerderij

Kom je in het Hemelvaart/ moederdag weekend overnachten op het platteland? Waar je kinderen heerlijk kunnen spelen en jij geniet van de rust en de aandacht voor elkaar? Kies dan voor een van deze boerderijen:

De Kalverweide
Vlakbij de Drentse Weerribben ligt deze melkveehouderij. De Kalverweide ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van Giethoorn en op loopafstand van het bos. Dol op dieren? Dan zit je hélemaal goed op deze boerderij. Er wonen een lammetje, varkentje, ezel, konijntjes, kippen... en Pony Polly wil ook heel graag geknuffeld worden! Op De Kalverweide wonen ook kalfjes, die gevoerd mogen worden. 

Zie je jezelf op moederdag al lekker in deze hangmat relaxen?


Hoeve de Betuwe
Deze biologische BoerenBed boerderij ligt in het Land van Maas en Waal. De kinderen mogen hier altijd meehelpen met het uit de weide halen van de koeien en de kalveren melk geven. Ook mogen ze de herten voeren en de rest van de boerderijdieren verzorgen.

Op deze boerderij wonen twee jonge alpaca‘s waar de gasten mee mogen wandelen. De boerin zorgt dan voor een mooie route en eventueel een goedgevulde picknickmand. Lees meer over Hoeve de BetuweWelke van deze boerderijen het ook wordt; we wensen jullie een heerlijk lang Hemelvaart/ Moederdagweekend! Naar de website