Een lang (moederdag!)weekend bij BoerenBed

14 maart 2024
Hemelvaart en moederdag maken van de periode van 8 t/m 12 mei een heerlijk extra lang weekend. Een mooie gelegenheid om te logeren op het platteland! Voor welke BoerenBed boerderij kiezen jullie?
Vier moederdag op de boerderij!
Wij zijn zelf moeders, en mogen dus vast beweren dat wij heel goed weten waar moeders blij van worden op Moederdag. Een ontbijtje op bed, mooie bloemen, niet na hoeven denken over het avondeten en natuurlijk; quality time met ons gezin. 
Waar kan dat nou beter dan... op de boerderij?


Hemelvaart + moederdag = Lang weekend!

Laat moederdag nou dit jaar in het Hemelvaartweekend vallen. Een mooie gelegenheid om er met het gezin een paar nachtjes tussenuit te gaan! Tijdens een verblijf op een BoerenBed boerderij leef je eventjes een 'simpeler' leven. Met tijd en aandacht voor elkaar. Dat is toch precies wat je wilt met moederdag?


Kies een BoerenBed boerderij

Kom je in het Hemelvaart/ moederdag weekend overnachten op het platteland? Boek dan een extra lang weekend met aankomst op woensdag 8 mei, een extra lang Moederdag weekend dus. Je kinderen kunnen heerlijk spelen en jij geniet van de rust en de aandacht voor elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een van deze boerderijen:

1. De Kalverweide
Vlakbij de Drentse Weerribben ligt deze melkveehouderij. De Kalverweide ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van Giethoorn en op loopafstand van het bos. Dol op dieren? Dan zit je hélemaal goed op deze boerderij. Er wonen een lammetje, varkentje, ezel, konijntjes, kippen... en Pony Polly wil ook heel graag geknuffeld worden! Op De Kalverweide wonen ook kalfjes, die gevoerd mogen worden. 

Zie je jezelf op moederdag al lekker in deze hangmat relaxen?


2. Hoeve de Betuwe
Deze biologische BoerenBed boerderij ligt in het Land van Maas en Waal. De kinderen mogen hier altijd meehelpen met het uit de weide halen van de koeien en de kalveren melk geven. Ook mogen ze de herten voeren en de rest van de boerderijdieren verzorgen.

Op deze boerderij wonen twee jonge alpaca‘s waar de gasten mee mogen wandelen. De boerin zorgt dan voor een mooie route en eventueel een goedgevulde picknickmand. Lees meer over Hoeve de Betuwe


3. De Lange Weide
Deze Drentse BoerenBed boerderij ligt in Dwingeloo; ooit uitgeroepen tot groenste dorp van Europa! De boerderij is helemaal ingericht voor kinderen. De gastvrije boer Rik en boerin Marian doen er alles aan om het je naar de zin te maken.

Naast héél veel dieren zijn er ook skelters, een trampoline en een hele bijzondere buitenspeelplek: 'Boeren Spetterpret'. Op deze plek kunnen de kinderen lekker spelen met zand en een waterpomp, om zo hun eigen zandboerderij te bouwen! Les meer over De Lange Weide.


4. De Zeekraal
Eerst ga je met de boot over, om vervolgens per fiets, bus of auto met gemak naar biologische melkschapenhouderij De Zeekraal op Terschelling te vertrekken; met deze reis is het meteen vakantie!

Op de Zeekraal wonen meer dan 250 Friese melkschapen. De familie laat graag aan je zien hoe de schapen op de boerderij gemolken worden. Geniet van een heerlijke eilandvakantie op deze schapenboerderij! 




Of het nu een van deze boerderijen wordt, of dat je voor een andere Boerenbed locatie kiest; we wensen jullie een heerlijk lang Hemelvaart/ Moederdagweekend! Naar de website