De mooiste plekken voor watersporter liefhebbers!
Vakantie aan het water

De mooiste plekken voor watersporter liefhebbers!

Houdt jullie gezin van actieve, sportieve vakanties? Zoek dan een mooie plek aan een meer of rivier, voor een vakantie vol watersportplezier!

Huur een kano, ga samen op surfles of plons in de recreatieplas. Ga je met je eigen boot op avontuur? Dan zoek je vast een accommodatie met aanlegsteiger of jachthaven. Bekijk hier alle vakantieparken en campings aan het water!

Filteropties

Regio
Soort accommodatie
Faciliteiten
totaal 49 resultaten
Pagina: 12
totaal 49 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijke vakantiehuisjes en vakantieparken bij het water

Lekker watersporten tijdens de vakantie? Of juist relaxen in of op het water? Zwemmen, surfen, zeilen? Op Kidsproofvakantie.nl hebben we de leukste vakantiehuisjes, hotels, campings en vakantieparken aan het water voor een vakantie of weekendje weg met kinderen voor je verzameld.

Vakantie met kinderen bij een recreatieplas, haven, meer of rivier

Wat zijn er veel leuke kindvriendelijke vakantieadressen aan het water! Wat dacht je van een vakantiepark aan een recreatieplas, slapen naast een zwemvijver, overnachten in een (jacht)haven (en dan natuurlijk met het gezin bootje varen) óf op vakantie in een huisje aan een Nederlandse rivier. Bekijk alle vakanties aan het water op Kidsproofvakantie.nl!