Over ons

Barbara en Shakira werken al jaren met veel plezier en enthousiasme voor Kidsproof.nl, de grootste kinderuitjes inspiratie-site van Nederland, die meer dan 5 miljoen keer per jaar bezocht wordt door ouders die op zoek naar leuke uitjes en activiteiten voor hun kinderen of met het gezin.

Dat Nederland ontzettend veel te bieden heeft voor gezinnen wisten zij dus al, en dat je er met je kids heel fijn vakantie kunt vieren hebben zij ook al ervaren. Maar toch ontbrak er volgens hen nog een mooi overzicht van leuke, kindvriendelijke overnachtingsadressen.

‘Zelf zeg ik altijd dat het belangrijkste is dat we met het gezin er even lekker tussenuit zijn, en dat we samen zijn. Maar ondertussen is de wensenlijst vaak lang, waardoor we toch vaak eindeloos aan het zoeken zijn naar het perfecte vakantie-adres. De wensen verschillende per keer, de ene keer zijn de faciliteiten belangrijker en de andere keer de omgeving’, aldus Barbara.

Shakira: 'Het fijne van Kidsproofvakantie.nl is dat je kunt zoeken op basis van je eigen wensen, maar dat je je ook kunt laten inspireren door lekker te browsen door alle leuke plekken die we op de site verzameld hebben… en je weet zeker; ze zijn allemaal 100% Kidsproof!'

Op Kidsproofvakantie.nl staan die plekken waar zowel ouders als kinderen enorm blij van worden. Kindvriendelijke overnachtingsadressen met nét dat beetje extra. Die extra’s kunnen zitten in de mooie omgeving, het activiteitenaanbod voor kinderen, de faciliteiten van de accommodatie óf gewoon omdat de plek zo bijzonder is.

Met Kidsproofvakantie.nl hopen we je op ideeën te brengen voor je volgende stedentrip, weekendje weg of een fijne vakantie met je gezin!