Weekend weg met Pasen

28 februari 2024
Vier het voorjaar tijdens het Paasweekend! Een lang weekend is ideaal om er even tussenuit te gaan met het gezin of met de hele familie. Kijk eens naar de paasarrangementen van deze leuke campings en vakantieparken!
Weekend weg met Pasen - Foto: Vakantiepark Molenwaard

Paaseieren zoeken op de boerderij

Zin in kakelverse paaseitjes dit jaar? Boek dan een verblijf bij BoerenBed tijdens het Paasweekend. Naast alles wat er altijd al te ontdekken is op de boerderij kun je tijdens dit weekend ook nog eens paaseieren komen zoeken. Lees meer over Paasarrangementen bij Boerenbed 


Foto: Boerenbed- Hoeve Waterschap


Met de hele familie naar een Ardoer Camping

Haal de caravan weer uit de stalling, kies een leuk chalet of originele accommodatie óf trommel de hele familie op voor een gezellig lang weekend weg in een geweldig familiehuis. Begin je dag op een Ardoer camping of vakantiepark met een luxe paasontbijt. Daarna is het tijd voor paaseieren schilderen en meedoen met gezellige paasactiviteiten die de animatieteams verzinnen, zoals Paashazenjacht en paaseieren-estafette! Bekijk de aanbiedingen.


Foto: Kaps- Ardoer 

Pasen met Fien en Teun

Vakantiepark Molenwaard verkeert helemaal in voorjaarssfeer! Met het polderpaspoort op zak verkennen kinderen de bloeiende omgeving van het Groene Hart. Boerderijvriendjes Fien en Teun zorgen voor leuke activiteiten. Tijdens jullie verblijf genieten jullie van gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Lees meer en reserveer! 
Logeer jezelf fit met Pasen

HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Je kunt er zwemmen, ravotten in de Play Area, bowlen en met LEGO® bouwen. Tof detail; in de lobby kun je met een glijbaan naar beneden! Dit is echt het ideale hotel voor inspanning én ontspanning tijdens een weekendje weg! Bekijk de toffe familiekamers 


Met Pasen naar de Efteling

Het Guesthouse hotel ligt op loopafstand van de Efteling. Met het Efteling arrangement combineer je een bezoek aan het attractiepark met een overnachting in het hotel. Of kies voor het 'Sprookjes en Safari arrangement' als je ook naar Safaripark Beekse Bergen wilt!