Puur TerschellingTerug naar het overzicht

Logeren bij de boer op Terschelling; met veel leuke en originele activiteiten voor het hele gezin!

'Puur slapen' op de boerderij

De boerderij van de familie Bierema staat in Oosterend, op het Waddeneiland Terschelling. Je deelt er het terrein met de familie, maar ook met hun paarden, ezels en schapen!

Je kunt op deze boerderij op Terschelling logeren in een 4-persoons appartement of in super gave duintenten. Het appartement is het gehele jaar te huur, gezellig gemeubileerd en van alle gemakken (tot aan Netflix!) voorzien.

Bij de boerderij is ook een kleinschalige camping met 4 mooie, unieke 6-persoons duintenten. In de tenten staat een groot familiebed voor 4 personen en een 2 persoons halfhoogslaper. Vanuit de bedden kun je genieten van de sterrenhemel door de panorama dakvensters!


Activiteiten op de boerderij

Op de boerderij worden ontzettend veel leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin!

Wandelen met de ezels: 
Zet je kind of een goedgevulde picknickmand op de rug van een ezel en maak een mooie tocht. De familie heeft verschillende tochten voor je uitgezet, variërend van 2,5 tot een hele dag! Gezinnen met kleine kinderen kunnen ook gebruikmaken van een bolderkar of kinderrugdrager.

Paardrijden: Kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk hun ouders kunnen geweldige tochten per paard maken. Er is heel veel aandacht voor het welzijn van de Friezen. Er wordt met respect met ze omgegegaan waardoor het zeer betrouwbare viervoeters zijn.

Huifkartochten: Leer het eiland kennen vanuit een huifkar! De koetsier vertelt je onderweg van alles en zoekt een mooie plek voor een picknick-pauze! Extra bijzonder is het om de tocht in het donker te doen: beleef de vallende sterren huifkartocht op het donkerste plekje van Nederland, het Dark Skypark de Boschplaat!

Garnalen vissen: Op bepaalde dagen kun je met een sleepnet zien wat de Noordzee te bieden heeft; van de vangst wordt ter plekke een 'aquarium' gemaakt zodat iedereen de levende dieren eens van dichtbij kan zien. En voor wie er van houdt; de garnalen worden gekookt en kunnen geproefd worden.

Wadlopen: Als je dan toch op een Waddeneiland bent, mag je dit niet missen! De invloeden van eb en vloed, krabbetjes kijken, oesters proeven misschien? 

Klik door naar de website om meer te lezen over deze leuke boerencamping, alle activiteiten en om je reservering te maken!

Puur Terschelling

Oosterend 39
8897 HX Terschelling Oosterend
Faciliteiten - Goede WiFi 
- Huisdieren welkom
- Camping geopend van 1 maart tot 1 november
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning