Pers & adverteerders

Pers
Kidsproof verschijnt regelmatig in de media, lokaal en landelijk, om daar de favoriete tips van het moment te delen. Zoek je iemand die de leukste tips op het gebied van kindvriendelijke vakantie adressen in Nederland met je deelt? Neem dan contact met ons op via redactie@kidsproofvakantie.nl 

Adverteerders
Richt je je op ouders van kinderen tot 16 jaar? Wil je deze doelgroep online (beter) bereiken? Ben je 100% Kidsproof? Kidsproofvakantie.nl is hét platform voor ouders die op zoek zijn naar kindvriendelijke en originele overnachtingsadressen in Nederland. We helpen je je doelgroep te bereiken, je boodschap in passend beeld en tekst te vertalen en zo je onderneming, product en/of dienst heel gericht onder de aandacht te brengen. We zorgen voor méér traffic, méér bezoek en méér klanten.

Door ons grote online bereik zijn we óók een geschikt platform voor samenwerkingen met landelijke adverteerders die zich op ouders en gezinnen richten. Kidsproof bestaat uit:
- Kidsproof.nl, de leukste uittips voor ouders & kids
- Kidsproofvakantie.nl, de leukste tips voor overnachten met kids
- Kidsproofplus.nl, eropuit met én zonder beperking

Sinds onze start hebben we op alle sites samen al meer dan 12 miljoen gebruikers geïnspireerd met onze tips en méér dan 3.000 organisaties geholpen hun doelgroep te bereiken! Benieuwd naar ons bereik? Nieuwsgierig hoe we jouw organisatie kunnen helpen om je doelgroep beter bereiken?
Mail naar redactie@kidsproofvakantie.nl voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden.