Boek een bijzondere overnachting!
Bijzonder overnachten

Boek een bijzondere overnachting!

Op zoek naar een unieke en originele overnachting voor een weekendje weg of vakantie met kinderen? Hier vind je bijzondere overnachtingen.
Slaap in een pipowagen, boomhut, kasteel, trein of helikopter!

Laat je inspireren door dit overzicht van bijzondere vakantiehuisjes!

Tips van de maand:

Filteropties

Regio
Faciliteiten
totaal 46 resultaten
Pagina: 12
totaal 46 resultaten
Pagina: 12

Bijzonder overnachten met kinderen in Nederland

Deze kindvriendelijke vakantieadressen zijn bijzonder! Uniek, anders dan anders, dat maakt ze zo leuk! Kom bijzonder overnachten in een bijzondere accommodatie zoals een brandweerwagen, ga eens overnachten in een boomhut of logeren in een trein. Of gaan jullie slapen als een prinses in een kasteel, heerlijk logeren in een coole tipi óf juist slapen boven in een toren? Wist je dat je zelfs in een boot kunt slapen? Kijk op Kidsproofvakantie.nl voor de meest bijzondere plekken om met je kinderen te slapen!
 

Originele vakantiehuizen en hotels met kinderen

Op Kidsproofvakantie.nl hebben we de leukste originele kindvriendelijke hotels, originele accommodaties op vakantieparken, bijzondere vakantiehuizen en campings met originele accommodaties voor je verzameld. Maak van jullie vakantie of weekend weg iets bijzonders door een origineel vakantiehuis of een originele hotelkamer te boeken. Kijk op Kidsproofvakantie.nl voor de leukste gezinsvakanties op originele plekken en in originele accommodaties.


Slapen op een unieke plek

Een weekendje weg in Nederland met het gezin? Kies eens voor één van deze unieke accommodaties! Slaap op een unieke plek zoals in een tipi, een yurt, een kasteel of een boomhut in Nederland. Zoek op Kidsproofvakantie.nl een bijzondere accommodatie voor een vakantie of weekend met jullie gezin om nooit meer te vergeten!