Grote vakantiehuizen aan de Nederlandse kust
Groepsaccommodaties aan zee

Grote vakantiehuizen aan de Nederlandse kust

Met de hele familie of vriendengroep op vakantie of een weekend weg aan zee? Langs de Nederlandse kust vind je veel kindvriendelijke groepsaccommodaties! Bekijk hier onze favoriete grote vakantiehuizen aan de Nederlandse kust!

Tips van de maand:

Filteropties

Regio
Soort accommodatie
Faciliteiten
totaal 3 resultaten
Pagina: 1
totaal 3 resultaten
Pagina: 1

Kindvriendelijke groepsaccommodaties aan de Nederlandse kust

Een weekend weg met de hele familie aan zee is heerlijk! Zoek daarvoor het perfecte familiehuis. Of gaan jullie met een vriendengroep met kinderen op vakantie?Kies voor een groot vakantiehuis!


Groepsaccommodaties in Noord Holland

Noord-Holland heeft kilometers kust en gezellige badplaatsen. Kies een grote vakantievilla of familiehuis in Callantsoog, Bergen, Zandvoort, Bloemendaal, Schoorl of Egmond aan Zee.


Kindvriendelijke groepsaccommodaties in Zuid-Holland

Bekende badplaatsen in Zuid-Holland zijn Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin en hoek van Holland. In deze plaatsen aan de kust vind je veel kindvriendelijke groepsaccommodaties met veel slaapkamers en meerdere baskamers!


Met de hele familie een weekend naar Zeeland

Wat een feest is het om met de hele familie op vakantie te gaan naar Renesse, Burgh-Haamstede, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Zoutelande, Vlissingen, Breskens en Cadzand in een groot familie vakantiehuis!


Grote vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Zoek een kindvriendelijke groepsaccommodatie op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of schiermonnikoog!