Poortgebouw DoorwerthTerug naar het overzicht

Bijzonder overnachten in een echt kasteel op de Veluwe! Wat een sprookje...

Kasteel op de Veluwe

Riddertjes, jonkvrouwen, kasteelheren- en vrouwen opgelet; jullie kunnen komen logeren in het enige echte verblijf dat echt goed bij jullie past; in een kasteel!

Kasteel Doorwerth is een middeleeuws kasteel dat toegankelijk is als museum. Superleuk om te bezoeken en met je kind de speurtocht door het kasteel en in de kasteeltuin te doen. Nóg gaver is het dat je er kun blijven slapen!


Origineel overnachten in Poortgebouw Doorwerth

Precies boven de poort van het kasteel is een comfortabele vakantiewoning gemaakt. Bij de verbouwing is er alles aan gedaan om het ‘historische gevoel’ van de ruimte intact te laten. De woning is bereikbaar via een muurtrap. Op de eerste verdieping is de knusse woon/eetkamer. Op de tweede verdieping is een tweepersoonsslaapkamer met eenpersoonsbedden en een badkamer. Op de bovenste verdieping vind je nog een tweepersoonsslaapkamer, ook met eenpersoonsbedden en badkamer.


Uitjes in Arnhem, Renkum, Oosterbeek

Voor jonge kinderen is een bezoek aan het Kabouterpad in het Renkums Beekdal een leuke kennismaking met de mooie natuur in de omgeving. Daarna is het tijd om meer van deze zuidkant van de Veluwe te ontdekken! Tijdens mooie zomerdagen zijn de strandjes aan de Nederrijn heerlijk om te bezoeken, picknickmandje mee! Wil je je kinderen nog een beetje geschiedenis over onze cultuur meegeven? Ga dan naar het Nederlands Openluchtmuseum! Hier maak je de geschiedenis mee. Zo kan je helpen bij de verschillende ambachten of lekker je de handen uit de mouwen steken op het kindererf.

Klaar voor een overnachting in het kasteel? Klik dan door naar de website om je verblijf te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning