Buytenplaats SuyderseeTerug naar het overzicht

Bijzonder overnachten of heerlijk vrij kamperen in de jongste provincie van Nederland
Bij Buytenplaats Suydersee in Flevoland vind je de meest bijzondere en unieke overnachtingsvormen.

Buytenplaats Suydersee ligt in een prachtig rustig deel van Lelystad. Bij het aanleggen van de polder is een carrévormige structuur van bomen aangelegd, deze vormt nu de beschutting van de camping en zorgt ook voor een natuurlijke afscheiding tussen de verschillende accommodaties.Bijzonder overnachten; Boomhut, pipowagen en andere originele accommodaties

Ben je op zoek naar iets anders, iets origineels voor jouw vakantie-accommodatie? Dan zit je goed op Buytenplaets Suydersee. Kies voor een stoere 3-persoons zeecontainer, een pipowagen, een balkonwagen of een geweldige familie-boomhut! Ook de dieren die op deze Buytenplaats rondlopen zijn bijzonder; hoe vaak heb je nou de kans om een alpaca te aaien?
 

Bijzonder Kamperen

Buytenplaats Suydersee biedt heel bijzondere kampeermogelijkheden die je waarschijnlijk nooit voor mogelijk hebt gehouden. Hoe lijkt het je om te slapen in een rioolbuis, een tipitent of een 'droomdome'?

Kamperen met je caravan, camper of tent

Op Buytenplaets Suydersee kun je ook kamperen. Een staanplaats in de zon of liever in de schaduw? De keus is aan jou! Als kampeerder mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten zoals een mooie grote vuurplaats, een kleine speeltuin met o.a. trampoline, overdekte tafeltennistafel en heel veel klein speelgoed. Ook van het nabijgelegen zwemparadijs mag je als campinggast gratis gebruik maken.

Leuke dingen doen in de omgeving

In de directe omgeving van de camping kun je gratis zwemmen in het nabijgelegen zwemparadijs 'de Koploper'. In het bos dat aan de camping grenst beginnen diverse wandelpaden en mountainbikeroutes. Binnenspeelparadijs Ballorig, een binnensportcentrum, een winkelcentrum en een bowlingbaan liggen op loopafstand. 

Klik door naar de website om alle mogelijkheden en mooie foto's te bekijken én natuurlijk om te boeken!

Buytenplaets Suydersee

Badweg 1
8223 PA Lelystad
Faciliteiten - Wifi
- Ontbijt- en broodjesservice
- IJsverkoop
- Dierenweide met o.a. Alpaca's
- Centrale BBQ- en kampvuurplaats
- Overdekte eetplaats met kookfaciliteiten
- Mountainbikeverhuur
- Zwembad op loopafstand- gratis toegang voor campinggasten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning