Camping TorentjeshoekTerug naar het overzicht

We kunnen niet kiezen; is de Treehouse boomhut XXL of de Legertruck nu het meest bijzonder?
Kamperen op Camping Torentjeshoek betekent kamperen midden in de natuur. Je zult hier genieten 'in de lagere versnelling', op een vakantiepark dat is omgeven door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. 

Bijzonder overnachten

Camping Torentjeshoek staat bekend om de ontzettend leuke, originele huuraccommodaties. Wat denk je van slapen in een omgebouwde legertruck met slaapplekken voor 2 personen? Ben je met meer personen? Dan is het aantal slaapplekken uit te breiden tot max. 6.

Wil je wat meer luxe? Kies dan voor die geweldige Treehouse Boomhut XXL waarin je met 4 tot 7 personen kunt verblijven! De bedden zijn opgemaakt, de handdoeken liggen klaar, de vloerverwarming staat indien nodig aan en de kinderen kunnen eerst even op het WiFi netwerk voordat ze van de natuur gaan genieten!

NIEUW is de Dom'Up; een tent met 2 leefruimtes en een overdekt balkon die op 5 meter hoogte tussen 2 bomen hangt!

Bij de Torentjeshoek kun je ook slapen in een bosboot, chalet of skylodge.

Ruime kampeerplaatsen

Op deze familiecamping van 10 hectare vind je ook 160 ruime kampeerplaatsen. Er zijn trekkersplaatsen, camperplaatsen en comforplaatsen met of zonder privé sanitair.


Zwemmen en spelen bij De Torentjeshoek

Met de speeltoestellen van hout, kabelbaan, ligschommel, springkussen, water- en zandspeelplaats, recreatieschuur, tafeltennis, jeu-de-boulesbaan en kinderboederij zullen kinderen zich op Camping De Torentjeshoek elke dag weer heel goed vermaken. In de zomervakantie doet het animatieteam er alles aan om de vakantie voor de kids onvergetelijk te maken. Tijdens je vakantie op camping Torentjeshoek mag je gratis gebruik maken van zwembad bij 'Beleefpark Dwingeloo', dat op ongeveer 5 minuutjes lopen van de camping ligt. 

Ben je benieuwd naar wat deze camping nog meer te bieden heeft? Klik dan door naar de website!

 

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf van alle vakantie- inspiratie op de hoogte! 

Camping Torentjeshoek

Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo
Faciliteiten - Skelters en fietsen te huur
- Zwembad nabij gelegen
- Speeltuin
- Kantine
- Wasserette
- Winkeltje
- Recreatieschuur
- Oplaadpunt voor elektrische auto's
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!