De PaardekreekTerug naar het overzicht

Slapen in een dijksuite, op een woonboot of luxe villa aan het Zeeuwse Veerse Meer
Het hart van elke watersporter zal harder gaan kloppen van de mogelijkheden op en rondom deze camping. Gelegen op de Paardenkreek, die uitloopt in het Veerse Meer, kun je hier suppen, surfen, zeilen, sloep varen, tuben, banaan varen, kanoën en wakeboarden; waar moet je beginnen? 

Camping en Villapark

De comfortplaatsen liggen op veldjes met uitzicht op het Veerse Meer, het privé-strandje of aan de grote speeltuin. De camperplaatsen liggen meer centraal.

Liever een accommodatie huren? Kies dan voor een verblijf in een 'coco sweet', een woonboot of een hypermoderne, milieubewuste lodge! Neem je liever het comfort van thuis mee op vakantie? Kies dan voor één van de fijne villa's. Er zijn er die geschikt zijn voor 4 personen maar ook voor een groep van 12. Dit vakantiepark heeft ook meerdere accommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden. En heb jij wel eens IN een dijk geslapen? Bekijk de gave dijksuites eens!

Faciliteiten voor iedereen 

Ben je zelf fervent watersporter maar is je kind er nog te klein voor? Geen probleem; dan nog is er genoeg te doen op dit vakantiepark! Lekker zwemmen in het waterspeelparadijs met speciaal peutergedeelte, een grote buitenspeeltuin, een net vernieuwde binnenspeeltuin, een animatieprogramma en natuurlijk een fijn zandstrand! Zo is er voor elke leeftijd en voorkeur altijd iets te doen.

Dagje uit?

Op slechts 15km ligt het gezellige Goes, ofwel 'Hoes Hanzestad' in de volksmond genoemd. Deltapark Neeltje Jans ligt op nog geen 20km van het park.

Word je al helemaal enthousiast van onderstaande video? Klik dan door naar de website om je verblijf te reserveren!

 

Camping de Paardekreek (Ardoer)

Havenweg 1
4484 NT Kortgene
Faciliteiten - Supermarkt
- Fietsverhuur
- Zorgmogelijkheden
- Wasserette
- Terrassen
- Restaurant
- Snackbar
- Binnen- en buitenspeeltuinen
- Sportvelden
- Overdekt waterparadijs
- Animatieteam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland