Boerderij de OmleidingTerug naar het overzicht

Slaap in een SRV wagen op deze kleinschalige boerencamping in Friesland!

Vakantie bij de boer in Friesland

Ben je op zoek naar een kleinschalige, kindvriendelijke en camping in de natuur? Dan is boerderijcamping De Omleiding in Friesland iets voor jou! Deze camping ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het Bûtenfjild.


Kamperen of bijzonder huisje huren 

Boerderijcamping De Omleiding heeft 20 kampeerplaatsen waar je met je eigen tent, caravan of camper terecht kunt. Je kunt ook kiezen voor één van de retrocaravans, tenten of huisjes die de camping verhuurt. Ga je voor origineel? Kies dan een pipowagen of een verbouwde SRV wagen (leg je kinderen maar eens uit wat dat ook al weer was!) De accommodaties zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kun je optimaal ontspannen en genieten van het buitenleven!

Spelen, varen, fikkie stoken

Voor de kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Ze kunnen spelen met zand, takken en stenen, skelters en trekkers, de trampoline of zandbak en op het voetbalveldje. Op de boerderij leven natuurlijk ook dieren, dat vinden kinderen vaak heel gezellig. Bij de tent mag je een kampvuurtje maken (marshmallows en brooddeeg zijn te koop in de boerderijwinkel). Zin om het water op te gaan? Huur op de camping een Sup, kano of sloep!

Lunchen en borrelen in het boerderijrestaurant

In het boerderijrestaurant kun je op zondag en in vakanties lunchen en borrelen. Het restaurant serveert heerlijke gerechten met lokale producten; kaas van de kaasboerderij, honing van de imker en groenten uit eigen tuin. Je kunt ook gebruik maken van de wifi in het restaurant of een spelletje doen uit de spelletjeskast. 

Ben je enthousiast geworden over boerderijcamping De Omleiding? Klik door naar hun website om je plek of accommodatie te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties