De Broekse HoeveTerug naar het overzicht

Kamperen met het gezin of op vakantie met de héle familie; het kan bij deze 200 jaar oude boerderij!
In natuurgebied de Hunzevallei, waar drie stromen uit de ijstijd bij elkaar komen, tref je deze fijne kampeerboerderij. Hier is het ideaal kamperen met caravan, tent of in een blokhut die je kunt huren. De camping is autovrij en kindvriendelijk. De plekken zijn ruim en afgebakend met struiken voor privacy.

Familievakantie

Kom je met een grote groep? De Broekse Hoeve heeft enkele groepsaccommodaties met eigen tuin en voorzieningen. Ideaal voor een gezellige familie reünie! Speciaal voor grote groepen zijn er leuke activiteiten bedacht zoals vlotten bouwen, dropping huifkar tocht of een kano-estafette.


De Hondserug

In dit mooie natuurgebied kan je heerlijk wandelen, fietsen en kanoën. Op warme dagen kan je zelfs een verfrissende duik nemen in Speelvijver ’t Nije Hemelriek. Iets verderop vind je het Hunebed Centrum, Vesting Bourtange en openluchtmuseum Veenpark Barger-Compascuum.

Ontvang je onze nieuwsbrieven nog niet? Schrijf je in! 

De Broekse Hoeve

Broek 40
9511 PT Gieterveen
Faciliteiten - WiFi
- Wasmachine
- Koelkast te huur
- Zwembad
- Boerderijdieren
- Speeltuin
- Outdoor activiteiten
- Autovrij
- kampvuur/ BBQ
- Ontbijt/ brunch/ gourmet pakketten te bestellen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen