Landrijk De ReesprongTerug naar het overzicht

Kies voor een glamping-boerderijvakantie in Twente; ervaar het echte boerenleven!

Ervaar het boerenleven in Twente

Deze boerderij heeft voor jullie geen geheimen; tijdens jullie verblijf spelen jullie voor boer of boerin, dus je mag meehelpen, je eieren zelf rapen voor het ontbijt, overal rondneuzen en ravotten. Het is heerlijk om door de velden te struinen en de stro-kriebels te voelen. Zo beleef je de boerderij optimaal!

Dieren verzorgen op de glamping boerderij

Kippen scharrelen gezellig rond, je hebt een eigen konijn naast de tent en de geiten en koeien staan vlak bij je in de wei; het échte heerlijke boerenlevengevoel beleef je hier! Daar hoort ook koeien melken bij; op de ouderwetse manier, dus met de hand, zittend op je hurken! Kinderen kunnen zelfs hun lievelingskoe kiezen om een week te verzorgen, boer Herald en boerin Bonita leggen precies uit hoe dat allemaal in z'n werk gaat.


Spelen op de boerderij 

Op Landrijk De Reesprong is het heerlijk spelen! Er is een speelplek boven de koeienstal met tafeltennistafel en blokken, een overdekte strohut, een zandwater speelplek met een grote bult zand, een trampoline én er zijn skelters. Buiten is er bij de speeltuin een heerlijk overdekt zitje om te genieten van de zon en het uitzicht. Tijdens de schoolvakanties worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Lodge of safaritent huren op deze boerencamping

Op de boerderij verblijf  je in één van de luxe lodges of safaritenten, midden in de weilanden! De lodges zijn voorzien van pelletkachel en ook te huur in de winter. De safaritenten zijn voorzien van luxe douche, grote keuken met vaatwasser en een kachel. Glamping is in deze accommodaties is wel wat luxer kamperen dan je misschien denkt; je slaapt op heerlijke boxspringbedden en je kunt na een dag ravotten op de boerderij gewoon lekker onder je eigen warme douche. De lodges hebben 6 slaapplekken en de safaritenten hebben 5 slaapplekken.


Met de kids op vakantie naar Twente

In de buurt van deze boerderijglamping zijn prachtige wandel- en fietsroutes die je naar allerlei verrassende plekken brengen in de ongerepte natuur met allerlei dieren, bomen, planten, paden, uitkijkpunten en vennetjes. Daarnaast heeft deze regio legio mogelijkheden voor leuke daguitjes; kindvriendelijke musea, leuke steden en speeltuinen in overvloed!

Klik door naar de website van deze glampingboerderij in Twente om je reservering te maken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen