Landrijk De ReesprongTerug naar het overzicht

Kies voor een boerderijvakantie in Twente; ervaar het echte boerenleven!

Ervaar het boerenleven in Twente

Deze boerderij heeft voor jullie geen geheimen; tijdens jullie verblijf spelen jullie voor boer of boerin, dus je mag meehelpen, je eieren zelf rapen voor het ontbijt, overal rondneuzen en ravotten. Het is heerlijk om door de velden te struinen en de stro-kriebels te voelen. Zo beleef je de boerderij optimaal!

Dieren verzorgen op de boerderij

Rondscharrelende kippen, een eigen konijn naast de tent en geiten en koeien die vlak bij je in de wei staan; het échte boerenlevengevoel beleef je hier! Daar hoort ook koeien melken bij; op de ouderwetse manier, dus met de hand, zittend op je hurken! Kinderen kunnen zelfs hun lievelingskoe kiezen om een week te verzorgen, boer Herald en boerin Bonita leggen precies uit hoe dat allemaal in z'n werk gaat.


Spelen op de boerderij 

Op Landrijk De Reesprong is het heerlijk spelen! Er is een speelplek boven de koeienstal met tafeltennistafel en blokken, een overdekte strohut, een zandwater speelplek met een grote bult zand, een trampoline én er zijn skelters. Buiten is er bij de speeltuin een heerlijk overdekt zitje om te genieten van de zon en het uitzicht. Tijdens de schoolvakanties worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Lodge of safaritent huren op deze boerencamping

Op de boerderij verblijf je in één van de luxe lodges of safaritenten (5 personen), midden in de weilanden! De lodges (6 personen) zijn voorzien van pelletkachel en ook te huur in de winter. De safaritenten zijn voorzien van luxe douche, grote keuken met vaatwasser en een kachel.

Glamping is in deze accommodaties is echt luxe; je slaapt op heerlijke boxspringbedden en kunt na een dag ravotten op de boerderij lekker onder je eigen warme douche. Of huur een hottub huren, heerlijk! 

Buiten kun je op het kampvuur eten maken, maar alleen genieten van het kampvuur kan natuurlijk ook!


Met de kids op vakantie naar Twente

In de buurt van deze boerenglamping zijn prachtige wandel- en fietsroutes die je naar allerlei verrassende plekken brengen in de ongerepte natuur met allerlei dieren, bomen, planten, paden, uitkijkpunten en vennetjes. Ook heeft deze regio legio mogelijkheden voor leuke daguitjes; kindvriendelijke musea, leuke steden en speeltuinen in overvloed!

Klik door naar de website om je reservering te maken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning