De Kleine WildenbergTerug naar het overzicht

Logeer in súper sfeervolle accommodaties op deze mooie boerderij nabij Deventer
"Het gevoel dat je helemaal niet meer naar huis wilt en oneindig wilt genieten", "alles klopt in dit kleine kindvriendelijke paradijsje" en "Vanaf de eerste stap op het erf voel je je welkom"... dat zijn enkele van de reacties van gasten die typerend zijn voor deze bijzondere plek.

Vakantie op de boerderij

Op deze bijzondere plek, op fietsafstand van de gezellige stad Deventer, kun je heerlijk onthaasten en je echt helemaal terugtrekken van het gewone dagelijks leven. Voor kinderen is er zat te doen; spelen in de speeltuin of op het trapveldje, knuffelen met de boerderijdieren en helpen deze te voeren. Je eten haal je uit de moestuin en als het tijd is voor wat actie spring je op de mountainbike om de route langs de boerderij de verkennen. En hoe leuk is dit: Je kunt met een ezel op stap gaan! Picknick of knapzak mee en genieten van de prachtige omgeving langs de IJssel of het bosrijke Salland.

Zorgboerderij

De Kleine Wildenberg is een kleinschalige zorgboerderij waar het werk dat gedaan moet worden gebeurt met behulp van mensen welke in de huidige maatschappij geen arbeidsplek hebben. De medewerkers maken graag een praatje met je en de begeleiders vertellen met liefde over de boerderij. Er wordt 'boerologisch' gewerkt; met respect voor dier en milieu!

Accommodaties

Of je nu verblijft in de vakantiewoningen ' 't Kippenhok', ' 't Juffertje', de 'Klaproos', 'de Boterbloem' of je overnacht in de 'Pipowagen'; je zult overal het gevoel van heerlijke luxe ervaren. Alle accommodaties zijn ontzettend gezellig en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Verblijf je in de Pipowagen dan kun je bovendien gebruik maken van de (warme) hottub die voor je klaarstaat! 

Tip; voor familieweekenden kun je ook alle accommodaties samen, in combinatie met het Pegge-Huis en de gezamenlijke ruimte, afhuren als luxe groepsaccommodatie!

Nieuwsgierig geworden? Je moet het zelf maar eens gaan bekijken! Klik door naar de website voor meer informatie, een sfeerimpressie en/of om een weekendje weg of vakantie te boeken! 

de Kleine Wildenberg

Wildenbergsweg 6
7431 PW Diepenveen
Faciliteiten - Speeltuin met schommels, zandbak, klimtoestel
- Trapveldje en volleybalveld
- Skelters, traptrekkers en fietsen
- Boerderij dieren
- Een kampvuurplek
- Jeu-de-boule baan
- Rustpunt met ijsjes en drinken (zelfbediening)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen