Het Wesselink in SallandTerug naar het overzicht

Logeren bij de boer; luxe glampingtenten op een prachtige plek midden in de Sallandse natuur
Aan de oever van de IJssel, tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt deze fijne BoerenBed camping. 

Kamperen op de boerderij in het Salland

De luxe glamping tenten liggen aan de bosrand, waardoor je een prachtig vrij uitzicht hebt over weilanden waar koeien grazen en/of reeën rondlopen. Het bos achter de tenten is een mooie plek om te wandelen, hutten te bouwen, in bomen te klimmen, vogels te spotten en konijntjes te zien rennen.

Kinderen kunnen heerlijk relaxen op de reuze-schommel. Ook erg leuk; op deze boerderij kun je een konijnt huren voor de gehele duur van je verblijf. De boer legt je uit hoe je het beestje moet verzorgen; een hele leerzame ervaring voor kinderen!

De tent is voorzien van een keukentje, maar weet je wat het kampeergevoel nou écht compleet maakt? Een boerensoep koken in een heksenketel! Je bestelt een soeppakket en ketel ter plaatse.

De glamping accommodaties

De luxe glamping tenten voor 6- of 10 personen zijn voorzien van lekkere bedden, een bedstee, eigen toilet, een keukentje en beschikking over een douche.


Leuke uitjes vlakbij Deventer

Vanaf de boerencamping kun je heel goed je hardlooprondje maken, zónder dat je gehinderd wordt door auto's. De omgeving is ook perfect voor mooie wandelingen en om te mountainbiken; vlak achter de locatie ligt een uitdagende mountainbikeroute.

Op minder dan 2 km ligt restaurant NUNU. Dit is dé plek voor zelfgemaakte appeltaart en er is een bijzonder mooie speeltuin voor de kleintjes, met regelmatig leuke activiteiten. Aan het plein bij De Waag in de Hanzestad Deventer kun je één van de vele gezellig terrasjes pakken nadat je met de kinderen het Speelgoed en Blikmuseum hebt bezocht. Je verkent de stad op een hele leuke manier met een GPS tocht.

Klik door naar de website voor meer info of om een reservering te maken!

Boerenbed - Het Wesselink

Wesselinksdijk 7
7433 RL Schalkhaar
Faciliteiten - Fietsverhuur
- Soeppakket, gegrilde kip en ontbijtpakket te bestellen
- Verzorg konijntje
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips