Camping De NollenTerug naar het overzicht

Kom het hele jaar door kamperen of een vakantiehuisje huren op deze duurzame camping aan de Noordzeekust!

Vakantie aan het Noord-Hollandse strand

Wist je dat Nollen de oude duinen zijn? Deze familiecamping in Noord-Holland dankt zijn naam dus aan de bijzondere ligging in de duinen langs het Noordzeestrand. Het strand van het mooie dorp Callantsoog ligt op slechts 2 km van de camping. Op dit strand wappert de blauwe vlag; een erkenning van de Europese Unie voor een schoon en veilig strand!

Het hele jaar kamperen en glampen

Kies een rustig veldje of juist een plek met meer vertier eromheen om de tent, camper of caravan neer te zetten tijdens jullie vakantie aan de kust. Of ga voor één van de verschillende unieke, duurzame huisjes die te huur zijn op deze Noord-Hollandse familiecamping. Ook in de winter is kamperen aan de kust heerlijk; op wintercamping De Nollen kun je op één van de 20 basic kampeerplaatsen voor campers en caravans of één van de 4 accommodaties verblijven. In de sfeervolle huiskamer kun je gezellig bij elkaar komen en een spelletje spelen.

Lekker eten en spelen in Paviljoen8

In 2020 is, als spil van de camping, een spectaculair, duurzaam centrumgebouw gebouwd met daarin de receptie en een warenmarkt voor de nodige boodschappen. Sinds 2021 is daar ook restaurant 'Paviljoen 8' bij gekomen; een goed restaurant met een gezellig terras en speelgelegenheid voor de kinderen!


Familiecamping met speeltuin en animatie

Op deze camping valt genoeg te spelen! In de grote speeltuin zijn o.a. een groot springkussen en een gedeelte speciaal voor peuters. Voor het terras van Paviljoen8 is ook een heerlijk klim- en klautergedeelte en op verschillende veldjes staan speeltoestellen. Voor de sportievelingen is er een basketbal/pannaveld en een beachvolleybalveld. Ook zijn er kinderfietsen, bolderkarren en skelters te huur bij de receptie. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waar alle kinderen op de camping aan mee kunnen doen, zo maken ze binnen no-time nieuwe vriendjes!

Heb je al zin gekregen in een vakantie of weekend weg aan de kust? Klik dan door naar de website van De Nollen voor meer informatie en om te boeken!

Camping De Nollen

Westerweg 8
1759 JD Callantsoog
Faciliteiten Animatie
Bolderkarren
Dierenweide
Evenemententerrein
Fietsen
Restaurant
Speeltuin 
Terras
Winkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips