Park ZandvoortTerug naar het overzicht

Huur een vakantiehuisje aan de kust op een kindvriendelijk vakantiepark met veel faciliteiten

Vakantiepark aan de kust bij Zandvoort aan Zee

Gaan jullie graag op vakantie naar de kust? Dan is dit jullie vakantiepark! Vlakbij leuke steden als Haarlem en Amsterdam, heel dicht bij het circuit van Zandvoort en pal aan de Noordzeekust; een ideale plek voor een gezellige familievakantie!


Vernieuwde vakantiehuisjes

Alle vakantiehuisjes op Park Zandvoort zijn recentelijk vernieuwd. Er zijn huizen met 2, 4, 6, of 10 slaapplaatsen, maar ook huizen waar je met de hele familie je intrek in kunt nemen; de groepsaccommodatie heeft wel 18 slaapplaatsen. Onze ábsolute favoriet op dit park is de 'Beach Chilla'; een super leuk ingericht vakantiehuisje, speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Dit 4- of 6-persoons huisje heeft een leuke vintage stijl; in de kinderkamer staat een stapelbed in de vorm van een retrobusje!


Leuke activiteiten voor iedereen

Park Zandvoort zorgt voor een heleboel vertier. Parkmascottes Orry & Vrienden organiseren samen met de Kids Club leuke animatieprogramma's; denk aan voorleesuurtjes, spelshows, disco en meer! Er zijn verschillende speelveldjes en sportfaciliteiten op het park, ook kunnen de kinderen de dieren in de dierenweide komen aaien. 


Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs en binnenspeeltuin

Aqua Mundo is het te gekke binnenzwembad van Park Zandvoort. Compleet met glijbanen, golfslagbad én een wildwaterbaan. Voor de jongste kinderen is er een apart gedeelte zodat zij ook rustig van het water kunnen genieten. Valt het weer een beetje tegen? Dan is de Action Factory the place to be: een overdekt activiteitenparadijs waar je een partijtje squash of een potje bowlen speelt. Kinderen die dol zijn op trampolines komen volledig aan hun trekken in trampolinepark Jump Town, en het BALUBA Indoor speelparadijs vol klimrekken en glijbanen is een geweldige plek voor de kleintjes!


Lekker uit eten op Park Zandvoort

Voor lekker en gezellig eten hoef je het park niet af; kies uit een All you can eat-buffet, een grillrestaurant, snackbar 'Frites Affairs' of 'Grabber Joe's Laguna Café' voor je avondmaaltijd met kinderen. Voor het ontbijt kun je kiezen voor de luxe van een bezorgservice bij je huisje of een goede start van de dag bij het 'Rise and Shine' restaurant.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips