Camping de Blauwe HaanTerug naar het overzicht

Doet denken aan Villa Volta in de Efteling; dit 'fallen house' op deze gezellige camping!
Via een avontuurlijk zandpad wat tussen de hoge bomen door kronkelt zie je plots deze camping liggen, temidden van het natuurgebied Ooster- en Westerzand.

Camping de Blauwe Haan in Zuidwest Drenthe heeft voor ieder wat wils; van kampeerplekken met of zonder sanitair tot bijzondere vakantiehuizen! Als je de camping af loopt sta je bijna meteen in de mooie bossen en ook liggen er 2 hunebedden dichtbij het park. Genoeg te wandelen, fietsen, paardrijden en ontdekken hier!

Accomodaties

Er zijn diverse mogelijkheden voor kamperen op deze camping; kampeerplaatsen met of zonder privé sanitair, éénouder kampeerveld, tentplekken of groepsplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende accomodaties te huur; trekkershutten, safaritenten, én 2 heel bijzondere accomodaties; het 'hidden house' en het 'fallen house'!

Het fallen house heeft een bijzonder ontwerp. Alsof je in een kunstwerk slaapt! Het biedt plek aan 6 mensen en het is nog luxe ook; er zit een sauna en een jacuzzi in! Het 'hidden house' ligt half verscholen onder de grond. Klinkt als een kabouterhuisje, maar dat is het in het geheel niet! De inrichting is super strak en het huis is zelfs voorzien van een thuisbioscoop!

Op de camping

Voor kinderen is er van alles te doen op de camping; er zijn meerdere speeltuinen (binnen en buiten), een peuterbadje, een panna veldje en trampolines. In vakanties verzorgt het recreatieteam leuke activiteiten!

Tip; deze camping is ook een paardenpleisterplaats; je kunt je paard hier stallen en mooie ritten maken in de omgeving!

Tip2: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes en leuke accommodaties! 

Camping de Blauwe Haan

Weg achter de es 11
7975 PZ Uffelte
Faciliteiten - Binnenspeeltuin
- Buitenspeeltuin
- Peuterbad
- Waterspeelplaats
- Gezinsdouches in sanitairgebouw
- Wasserette
- Fietsverhuur
- Bolderkarren te huur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland