't EekhoornnestTerug naar het overzicht

Autoluw, kleinschalig en kindvriendelijk bungalowpark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug
Via een door eiken omgeven oprit van wel 500 meter kom je aan bij Bungalowpark ’t Eekhoornnest. Dit leuke vakantiepark ligt prachtig verscholen in het groen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en tegen de Soester zandverstuivingen. Op het kleinschalige vakantiepark zijn diverse faciliteiten en in de directe omgeving is er ook van alles te beleven!

Gezellige vakantiehuisjes

Van de 42 vakantiehuisjes zijn er die geschikt zijn voor 2 personen tot bungalows waar je wel met 10 personen kunt verblijven. De vakantiehuizen zijn veelal omgeven door bos of hebben een prachtig wijds uitzicht op weilanden; instant natuurbeleving! Door namen als 'Ottowa' en 'Quebec' en het vele groen om je heen waan je je bijna in Canada! 

Perfect voor gezinnen met jonge kinderen

Op het autoluwe vakantiepark kunnen kinderen veilig spelen in de speeltuin, met de kabelbaan op de trampoline of op het sportveld. Deze faciliteiten zijn door de kleinschaligheid van het park nooit ver van de accommodatie; dat biedt de kinderen veel vrijheid en de ouders een gerust gevoel! In de zomervakantie is er een animatieprogramma dat ervoor zorgt dat kinderen zich geen moment zullen vervelen.

Leuke uitjes in de omgeving van het vakantiepark

Op slechts 800 meter van het bungalowpark vind je een prachtig bosbad en op slechts 1,5 km. ligt dierenpark Amersfoort. Bij minder goed weer is Superfun -een overdekt speelparadijs- een geweldig dagje uit en in de 300 ha bos van de Utrechtse heuvelrug is natuurlijk altijd iets te beleven; welke dieren spot jij hier allemaal?

Klik door naar de website van Bungalowpark 't Eekhoornnest om je verblijf op dit kindvriendelijke vakantiepark te boeken!

Bungalowpark 't Eekhoornnest

Birkstraat 118
3768 HL Soest
Faciliteiten Sauna te huur
Kantine in Mexicaanse stijl
Fiets verhuur
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Tennistafel
Animatieprogramma
Parkeergarage voor extra auto
Linnenservice
Shuttle service
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips