Buytenplaats SuyderseeTerug naar het overzicht

Bijzonder overnachten of heerlijk vrij kamperen in een verrassend groene omgeving
Bij Buytenplaats Suydersee in Flevoland vind je de meest bijzondere en unieke overnachtingsvormen.

Buytenplaats Suydersee ligt in een prachtig rustig deel van Lelystad. Bij het aanleggen van de polder is een carrévormige structuur van bomen aangelegd, deze vormt nu de beschutting van de camping en zorgt ook voor een natuurlijke afscheiding tussen de verschillende accommodaties.Bijzonder overnachten; Boomhut, pipowagen en andere originele accommodaties

Ben je op zoek naar iets anders, iets origineels voor jouw vakantie-accommodatie? Dan zit je goed op Buytenplaets Suydersee. Kies voor een stoere 3-persoons zeecontainer, een pipowagen, een balkonwagen of een geweldige familie-boomhut! Ook de dieren die op deze Buytenplaats rondlopen zijn bijzonder; hoe vaak heb je nou de kans om een alpaca te aaien?
 

Bijzonder Kamperen

Buytenplaats Suydersee biedt heel bijzondere kampeermogelijkheden die je waarschijnlijk nooit voor mogelijk hebt gehouden. Hoe lijkt het je om te slapen in een rioolbuis, een tipitent of een 'droomdome'?

Kamperen met je caravan, camper of tent

Op Buytenplaets Suydersee kun je ook kamperen. Een staanplaats in de zon of liever in de schaduw? De keus is aan jou! Als kampeerder mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten zoals een mooie grote vuurplaats, een kleine speeltuin met o.a. trampoline, overdekte tafeltennistafel en heel veel klein speelgoed. Ook van het nabijgelegen zwemparadijs mag je als campinggast gratis gebruik maken.

De natuur in in de omgeving

In het bos dat aan de camping grenst beginnen diverse wandelpaden en mountainbikeroutes. Natuurpark Lelystad ligt op 12 minuten rijden van de camping. Hier leven bijzondere dieren in een natuurlijke omgeving. Zo kun je wisenten, wilde zwijnen, edelherten, Przewalskipaarden of elanden. De dieren leven in grote leefgebieden dus het is wel een uitdaging om de dieren te kunnen spotten! Aan de andere kant van Lelystad liggen de Oostvaardersplassen; een bijzonder natuurgebied met veel moeras, waar je bijvoorbeeld een gave jeepsafari kunt doen! 

Klik door naar de website om alle mogelijkheden en mooie foto's te bekijken én natuurlijk om te boeken!

Buytenplaets Suydersee

Badweg 1
8223 PA Lelystad
Faciliteiten - Wifi
- Ontbijt- en broodjesservice
- IJsverkoop
- Dierenweide met o.a. Alpaca's
- Centrale BBQ- en kampvuurplaats
- Overdekte eetplaats met kookfaciliteiten
- Mountainbikeverhuur
- Zwembad op loopafstand- gratis toegang voor campinggasten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen