Het MeerdalTerug naar het overzicht

Kinderen zijn koning op dit Limburgse vakantiepark met wildwaterbaan, aquapark en zelfs een eigen pony!

Vakantiepark met zwemparadijs en meer!

De kids hebben het voor het zeggen bij Center Parcs Het Meerdal! Op dit familiepark in de bossen kunnen ze een eigen pony verzorgen, spetteren in het subtropisch zwemparadijs, klimmen en glijden op het aquapark, spelen in indoor speelparadijs Baluba, op safari in hun eigen kids-jeep en nog héél veel meer.

De 6 restaurants op dit Limburgse vakantiepark zorgen voor kindvriendelijke maaltijden en speelgelegenheid tijdens het eten.

Ideaal voor families met jonge kinderen

Naast de Comfort, Premium en VIP cottages kun je op dit familievakantiepark als jong gezin ook kiezen voor de 'Nieuwe Generatie Kindercottages'. Deze vakantiehuisjes zijn voorzien van speelgoed en een omheind terras met buitenspeeltoestel!

Je eigen verzorgpony op vakantie

Welk kind wil dat nou niet: een eigen pony om te verzorgen! De pony-cottages zijn vlak bij de rijbak, zodat je kind zó naar de pony toe kan. Je kind krijgt verzorgingsproducten voor de pony te leen, een pony-paspoort, een oefen ritje in de rijbak en een leuk kadootje. 


Uitjes en activiteiten voor het hele gezin

Met je jonge kinderen kun je veilig zwemmen in het baby-doe-bad, je kunt met je baby meedoen aan een workshop baby-massage, baby-zwemmen of spelen in de baby-gym. De grotere kids zullen het aquapark, de wildwaterbaan en het klimparcours in het bos te gek vinden.

Zin in een uitje met het hele gezin? Kies voor een dagje 'Toverland' of vraag de receptie één van de gave gezinsexcursies in de omgeving voor je te boeken; van dagje naar de boerderij tot huifkartocht!

Klik door naar de website voor meer informatie over dit zeer complete familie vakantiepark en/of om een reservering te maken!


Het Meerdal (Center Parcs)

Laagheideweg 11
5966 PL America
Faciliteiten - Restaurants
- Supermarkt
- Binnenspeeltuin
- Subtropisch zwemparadijs
- Kinderboerderij
- Animatie
- Duiklessen
- Baby-workshops
- Center Parcs Excursies
- Fietsverhuur
- Spelverhuur
Naar de website Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is een heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan! De tenthuisjes hebben een prachtig uitzicht over de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

Handjes uit de mouwen