BergumermeerTerug naar het overzicht

Luxe familiecamping en vakantiepark aan het Bergumermeer in Friesland
Camping en Vakantiepark Bergumermeer ligt in het watersportcentrum van Nederland. Beleef, ontdek en geniet – met het hele gezin - van de Friese wateren en van alle leuke faciliteiten op de camping. Kies je voor een kampeerplek of een prachtige huuraccommodatie? Met zicht op het speelveld, dichtbij de jachthaven of direct aan het water?

Bergumermeer is een camping voor kinderen!

De speel- en entertainment faciliteiten op dit vakantiepark in Friesland zijn eindeloos! Nieuw in 2021; Er komt een interactief, multifunctioneel sportveld dat voor meerdere sporten gebruikt kan worden! Je kunt er voetballen, basketballen, hockeyen en het interactieve spel ‘Memo’ spelen. Ook kun je op deze familiecamping een gezellig potje midgetgolf en tafeltennis spelen en een bezoekje brengen aan de kinderboerderij.

‘Jonas en de Walvis’ is het zwembad op het vakantiepark. Er is een diep en een ondiep gedeelte én er is een 44 meter lange glijbaan! Jonge kinderen kunnen uren vertoeven in het overdekte speelparadijs met springkussen, klimnetten en een gigantische ballenbak. Ook de allerkleinsten kunnen hier veilig spelen in een omheinde ‘soft play’ duplobak. Voor de tieners is er een jeugdhonk; er zijn diverse computerspellen om te spelen spelen en ze kunnen hier televisie kijken. 

Animatieteam in de zomervakantie

Het enthousiaste animatieteam staat elk jaar te trappelen om alle kinderen in het park te ontmoeten bij de Kidsclub. Met een uitgebreid programma (in het hoogseizoen) toveren ze bij iedereen een glimlach op het gezicht. De activiteiten variëren van creatieve knutselmiddagen tot actieve sportmiddagen.

Bootverhuur en jachthaven op de camping!

Kajaks, motorboten, zeilboten en sloepen: huur de boot die bij je past. Vanaf de eigen haven op het vakantiepark vaar je gemakkelijk richting Drachten, Groningen, het Lauwersmeergebied of het Nationaal Park De Alde Feanen. Camping en Vakantiepark Bergumermeer heeft een passantenhaven waar je met een eigen boot kunt aanmeren en overnachten. Als bezoeker van de passantenhaven mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark.

Leuk weetje; voor kinderen zijn er in de zomer zeilcursussen!

Meer weten of reserveren? Klik door naar de website!

Bergumermeer (Ardoer)

Solcamastraat 30
9262 ND Sumar
Faciliteiten Interactief sportveld
Midgetgolf
Tafeltennis
Pannaveld
Kinderboerderij
Animatieteam
Jeugdhonkad
Zwembad
Speelparadijs
Campingwinkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!