De KuilartTerug naar het overzicht

Vier een sportieve vakantie aan het water in Friesland, in een mooie watervilla of op de camping!
Vakantiepark De Kuilart in Friesland ligt in een waterrijk gebied. De Kuilart en haar jachthaven liggen centraal in het watersporthart van Friesland: direct op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Vaar je in de andere richting dan ben je na acht kilometer varen in Stavoren en kun je het IJsselmeer ontdekken.

Kamperen of een huisje huren in Friesland

Een verblijf op het vakantiepark kan op één van de kampeerplekken of in een huuraccomodatie; er zijn stacaravans, vakantiebungalows en watervilla's!


Vakantiepark met eigen jachthaven

De Kuilart heeft een jachthaven, waar je gemakkelijk kunt aanleggen. Gasten van de jachthaven mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Kom je niet met een eigen boot? Laat je dan op de authentieke praam rondvaren over de Fluessen, een groot Fries binnenmeer. Vaar je liever zelf? Dan kun je ook een sloep huren!

Veel te doen voor kinderen! 

Het vakantiepark staat bekend om de vele faciliteiten en activiteiten voor kinderen en jeugd. Vooral het subtropische binnenzwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair. Zin in iets avontuurlijks? Leer zeilen, surfen of flyboarden!

Na een hele dag op of in het water is er ook nog genoeg te doen op het droge; daag je gezin uit voor een potje bowlen of ga uit je dak in de disco!

Klik door naar de website van Vakantiepark De Kuilart voor meer informatie of om een reservering te maken.

De Kuilart (Ardoer)

De Kuilart 1
8723 CG Koudum
Faciliteiten - Jachthaven
- Sloepverhuur
- Fietsverhuur
- Binnenzwembad
- Bowlingbaan
- Speeltuin
- Sportveldje
- Supermarkt
- Wasserette
- Tennisbaan
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!