De Gouwe StekTerug naar het overzicht

Fijn kamperen of slapen in 'Klukkluk', 'De Dikke Deur', 'Snuf' of 'Snuitje'
Camping de Gouwe Stek is een gezellige, kleinschalige familiecamping in Noord-Holland. Voornamelijk in kindervakanties is dit een echte familiecamping, je kinderen zullen dus snel genoeg nieuwe vriendjes maken! 

Tegenover de camping ligt het streekbos met klimbos, sterrenwacht en midgetgolfbaan. Ook is er een fijn zwemmeer met zandstrand. Wil je eens iets verrassends doen? Loop dan blotevoetenpad 'Gouwe Voeten', ontzettend leuk om met het hele gezin te doen!

Pipowagens

Naast de 50 kampeerplekken heeft de camping ook verschillende pipowagens te huur. Deze staan op de mooiste plekjes van de camping en zijn volledig ingericht. Ze hebben pipowagens van 2 tot 5 slaapplaatsen. Heb je meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar de safaritent waar maximaal 10 personen in passen of groepsverblijf 'De Gouwe Droom', waar 3 slaapkamers ruimte bieden voor 30 personen

Lekker luxe

Geen zin om zelf boterhammen te smeren? Laat het ontbijt of de lunch lekker voor je klaarmaken. Ook voor het diner zijn verschillende opties: de camping heeft geen eigen restaurant maar op de woensdag worden er in de vakanties standaard pannenkoeken gebakken. Ook geven ze tips voor restaurants in de buurt of cateraars die op locatie kunnen bezorgen.

Ontvang je de leukste tips voor overnachten met kids in je mailbox; Schrijf je in! 

Camping de Gouwe Stek

De Gouw 11
1611 BS Bovenkarspel
Faciliteiten - Winkeltje
- Visstijger
- Speeltuintjes en trampolines
- Sportvelden
- Beperkt Wifi
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!