Huusje van HannesTerug naar het overzicht

Ga voor het eilandgevoel, huur dit fijne vakantiehuis op Texel!

Eilandgevoel

Texel is een oase van zand tussen Noordzee en Waddenzee. Vol natuur, schoonheid, rust en verstilling. Texel is het grootste eiland van de Nederlandse TVTAS-archipel. Van alle eilanden het dichtst bij de “vaste wal” gelegen, maar tóch is de navelstreng met het land doorgeknipt wanneer de laatste boot vetrokken is; eilandgevoel!


Boswachterswoning op Texel

Op het Waddeneiland staat, aan de bosrand bij het dorpje de Koog, de voormalige boswachterswoning Huusje van Hannes. Dit bijzondere huis is volledig gerenoveerd tot een moderne, gezellige vakantiewoning met uitzicht op bos en duin. Het heeft twee slaapkamers (kinderbedje aanwezig) en een fijne tuin.

Leuke dingen doen op Texel

Het Huusje van Hannes ligt vlakbij het gezellige dorp de Koog, bij natuurcentrum Ecomare en natuurlijk bij het strand. Texel heeft ook bijzondere natuurgebieden; de Slufter stroomt regelmatig onder met Noordzeewater maar is als het droog is een avontuurlijk wandelgebied. Het Krimbos is een leuk recreatiebos met wandelpaden en speelplaatsen.

Klik door naar de website om de beschikbaarheid van dit leuke vakantiehuis op Texel te zien!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips