Stayokay TerschellingTerug naar het overzicht

Vanaf dit familiehostel op een Terschellings duin heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee!

Beach vibes op Terschelling

Niet alleen het uitzicht vanuit dit hostel is prachtig, het hostel zelf is dat ook! Het is recent volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een hip en kleurrijk geheel mét beach vibes. Dit is je ideale uitvalsbasis om de schatten van Terschelling te ontdekken; de bossen, de uitgestrekte heide velden, brede zandstranden en gezellige dorpjes.


Familiekamers in het hostel

Kom je met je kinderen genieten van het eilandleven aan de Waddenzee? Dan zit je hier, op misschien wel het mooiste plekje van het eiland, helemaal goed! Je kunt bij Stayokay verblijven in privékamers voor max 6 personen met eigen douche en wc.

Een heerlijk ontbijt is inbegrepen bij jullie verblijf en ’s avonds kun je genieten van een vers bereide maaltijd in het restaurant of een drankje in de gezellige bar.

Plan je een vakantie of weekend weg naar Terschelling? Klik dan door naar de website van Stayokay Terschelling om een gezellige familiekamer te boeken.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips