Ripstar FamilyTerug naar het overzicht

Volledig verzorgd surfkamp voor het hele gezin op het mooie Waddeneiland Ameland
Wil jij een actieve vakantie met je gezin? Dan zit je goed bij Ripstar! Ripstar verzorgt sportieve familievakanties. Met verschillende locaties en diverse activiteiten is er voor iedereen een passend aanbod.

Ripstar Family zorgt voor:

- Een bomvol programma voor ouders en kinderen
- Begeleiding door gediplomeerde instructeurs
- De mogelijkheid andere gezinnen te ontmoeten

Ripstar Family Surfkamp op Ameland

Leer deze zomer met het hele gezin surfen op Ameland! Het surfkamp ligt rustig in de natuur, weg van de drukte. Je krijgt 5 dagen les in een groep van maximaal 8 personen. De lessen zijn geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar die beschikt over een zwemdiploma A, bij voorkeur ook B. Tip: Wil je kind (nog) niet surfen? Er is oppas aanwezig voor kinderen vanaf 2 jaar!

Als het je leuk lijkt kun je ook leren kitesurfen, deze lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Ter plaatse kun je daarnaast ook nog verschillende extra activiteiten bijboeken. 

Op het kamp kun je kamperen met een eigen kampeermiddel of je huurt een 4-persoons comfort-lodge met eventueel plaats voor een 5e persoon.


Elke week in de zomervakantie van 2023

Het arrangement is elke week tussen 16 juli en 3 september 2023 te boeken.

Klik door naar de website voor meer informatie en om jullie actieve vakantieweek op Ameland te reserveren!

Tip: Ripstar Family verzorgt dit surfkamp op nog 3 andere locaties in Europa en in de winter organiseert Ripstar Family volledig verzorgde wintersportvakanties voor het hele gezin.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips