Pipowagen CampingTerug naar het overzicht

Een unieke familiecamping in Brabant met 7 kampeerplekken en hele leuke pipowagens
Pipowagen camping is een heerlijke camping in Brabant midden in de natuur, want gelegen tussen de Peel en de Kempen. Service en gastvrijheid staat hier centraal. Dol op het buitenleven, de rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer? Kom naar Pipowagen camping; dat wordt puur genieten!


Kindvriendelijke en kleinschalige camping

Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen heerlijk ravotten in het speelbos? Een plek waar ze zelf hutten kunnen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak? Lekker kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren? Pipowagen camping is de plek die je zoekt!

In de zomervakantie organiseert de camping regelmatig leuke activiteiten zoals ouder-kind workshops en bezoekjes aan de boerderij.


Kamperen tussen de pipowagens

Op deze kleinschalige familiecamping in Brabant zijn 7 staanplaatsen en 1 plek voor een camper. De camping is voorzien van ruime verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, ook voor minder validen.


Bijzonder overnachten in een pipowagen 

Viooltje, Ridderspoor, Madeliefje, Boterbloempje en Juffertje in 't Groen; het zijn niet de bloemetjes die op de camping bloeien maar de namen van de énige pipowagens! Op pipowagen camping staan pipowagens voor 2 tot 6 personen. Één van de pipowagens is zo ingericht dat deze ook goed te gebruiken is door mensen met een beperking. 

TIP: Met de hele familie of met een vriendengroep met kinderen op vakantie? Boek dan alle 20 slaapplaatsen in de pipowagens tegelijk!


Eropuit in Someren en omgeving

Pipowagen Camping ligt in Someren-Heide, aan de rand van recreatiegebied De Heihorsten. Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving van de camping van alles te doen. Prachtige natuurgebieden met volop bossen, vennen en heide. Heel veel wandelroutes, fietsroutes, mountainbikeroutes, men- en –ruiterpaden, GPS routes en een trim- en cooperbaan. In Someren-dorp is een groot buitenzwembad, in het nabijgelegen Schop is een binnenzwembad.

Klik door naar de website voor de beschikbaarheid en om je plekje te reserveren.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips