Landgoed De BerenkuilTerug naar het overzicht

Het lijkt wel een sprookje; overnachten in een Hans en Grietje huisje!
Landgoed De Berenkuil in Grolloo is een leuke 5-sterren kindercamping in Drenthe. Deze boscamping is omgeven door natuur en is geheel autovrij. Een heerlijke plek voor gezinnen met kinderen!

Een sprookje in de Drentse natuur

De verhuuraccommodaties op Landgoed De Berenkuil hebben gezellige namen als 'Regenbooglodge', 'Woody' en 'Berenhut' en ze zien er al even vrolijk uit als ze klinken. Wij zijn zelf erg gecharmeerd van het 'Hans en Grietje' huisje, want wie vertelt zijn kind nou niet graag dat het op vakantie gaat in een sprookjesverhaal! Naast het huisje staat een extra houten huisje dat gebruikt kan worden als speelruimte.


Kamperen in Drenthe

Landgoed De Berenkuil heeft ook kampeerplaatsen, welke onderdeel zijn van een 55 ha. groot natuurterrein. Het kampeerterrein is heuvelachtig en autovrij, omgeven door zandpaadjes; op en top natuurbeleving! Maak voor jouw gezin de keuze; wil je alle privacy op een kampeerplek tussen de jeneverbessen of zoek je de reuring op en kies je voor een speels ingericht kampeerveldje met een eigen speeltuintje? Wat je ook kiest, sanitairgebouwen zijn altijd dichtbij!

Animatieteam op de kindercamping

Vanaf Pasen tot en met de zomervakantie is er elke dag vanaf half 10 's ochtends tot 8 uur 's avonds een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma voor diverse leeftijden. Dat begint met activiteiten voor de jongste kinderen en gaat door tot 'Berenpret' dat om 19.00 uur begint en waarbij zelfs ouders niet stil zullen blijven zitten! 


Spelen en zwemmen op Landgoed de Berenkuil

Verspreid over de kindercamping zijn meer dan 25 grote en kleine speeltuinen en een sportveld. Willen de kinderen liever binnen spelen? Dat kan in binnenspeeltuin 'Tippedoki'. Voor waterpret ben je bij De Berenkuil ook aan het juiste adres; er is een openluchtzwembad, een waterspeelpark en een zwemvijver.  


Leuke dingen doen in de omgeving

Grolloo ligt vlak bij Assen, de hoofdstad van Drenthe, en heeft enorm veel attracties in de buurt voor te gekke dagjes uit met kinderen! Zo is een bezoek aan het 'boomkroonpad' een absolute must, maar ook klimpark Grolloo, de hunebedden en attractieparken zoals Drouwenerzand, het Rijk der Kabouters en Sprookjeshof mogen niet ontbreken tijdens jullie verblijf in Drenthe!

Klik door naar de website van Landgoed de Berenkuil voor meer informatie en om je verblijf te boeken.

Landgoed De Berenkuil

De Pol 15
9444 XE Grolloo
Faciliteiten - Openluchtzwembad
- Waterpark
- Zwemvijver
- Sportveld
- Speeltuinen
- Binnenspeeltuin
- Restaurant met terras
- Recreatieteam
- Campingwinkel
- Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips