HUP SinterklaasarrangementTerug naar het overzicht

Brave kindjes slapen voor de halve prijs bij dit sportieve familiehotel. Bekijk de toffe arrangementen!

Sinterklaas arrangement bij HUP Hotel!

Ieder weekend tussen 17 november en 5 december slapen kinderen voor de halve prijs bij jullie in zo'n gave familiekamer. En dan beleven ze óók nog de allerleukste Sint- en Piet avonturen in dit familiehotel!

Een dansje in de Pietendisco, sinterklaasjournaal in de cinema, schoentje knutselen, een Pietenparcours afleggen én een Sinterklaas APP speurtocht!
 

HUP Indoor sport en spel

Naast de lobby ligt de PLAY area; een giga indoor sporthal waar je o.a. kunt minigolfen, tafeltennissen en diverse spellen kunt spelen op de interactieve voetbalmuur. In het hotel is ook een vestiging van Monkey Town (gratis voor hotelgasten)en één van Street Jump; volop spelen, klimmen, jumpen en ravotten! 

Is dit nog niet genoeg? Er zijn ook 10 bowlingbanen en een binnenzwembad met apart peutergedeelte evenals wellnessfaciliteiten! Zijn de kinderen even lekker bezig? Spring dan zelf binnen bij de fitness voor een groepslesje of werk jezelf lekker in het zweet op de squashbaan. Zijn je kinderen te jong om zichzelf te vermaken terwijl je sport? Vraag of de KidsClub een plekje voor ze heeft; hier wordt jouw kind verzorgd en vermaakt! 

Lekker eten bij HUP

Van al die activiteiten krijg je trek; gelukkig kun je bij HUP ook lekker eten. Een heerlijk ontbijtbuffet is altijd inbegrepen bij je overnachting. Voor lunch is er volop keuze en voor het diner kun je grillen bij HUP GRILL, voor een snelle hap schuif je aan bij de Sports Bar en voor een gezellig familiediner bij restaurant 'HUP EET' waar met passie verse producten heerlijk wordt gekookt.


Leuke familiekamers bij HUP

De CLUB Family, CLUB XXL én MATCH Room zijn ideaal voor (grote) gezinnen of voor een gezin én opa en oma. Ze zijn super speels ingericht en lekker ruim zodat de kinderen zelfs in de kamer nog lekker door kunnen spelen!

Klik door naar de website om jouw weekend weg of vakantie met het gezin in dit sportieve familiehotel te boeken!

HUP

Arkweg 3-17
5731 PD Mierlo
Faciliteiten Bowling
Fietsverhuur
Fitness
Minigolf
Restaurants
Tafeltennis
Voetbalmuur
Wellness
Zwembad
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas bij HUP Hotel!

Sinterklaas bij HUP Hotel!

Wij snappen wel dat Sint langskomt in dit gave familiehotel! Ze hebben hier echt alles! Een glijbaan in de lobby, een mega grote PLAY area, een vestiging van Monkey Town (gratis voor hotelgasten) en Street Jump, bowlingbanen, een binnenzwembad, fijne wellness...

Bekijk de leuke Sint-arrangementen!