Nieuwe Kidsproofvakantie-pareltjes

17 juni 2019
Tóch nog even weg met je gezin deze zomer, of bezig het familieweekend van dit jaar te organiseren? Laat je inspireren door de vakantieadressen die nieuw op onze site staan!
Recreatiepark de Boshoek
Vlakbij de Veluwe vind je dit vakantiepark dat zowel kampeerplekken heeft als glamping mogelijkheden, waaronder kinderbungalows. Voor kids valt er veel te beleven; van activiteitenbos tot ponyclub, van zwembad tot bowlingbaan. Kom tot rust op de Veluwe!

Buytenplaets Suydersee
Veelzijdigheid in Flevoland! Op deze camping kunnen échte kampeerhelden hun hart ophalen; je kunt hier namelijk 'wildkamperen'. Daarnaast staan er ook héél originele accommodaties, én er zijn bijzondere dieren. Kijk zelf maar eens; van avontuurlijk tot 'n tikkie gek!

Buitenverblijf Huiskenshof
Deze prachtig verbouwde boerderij in Limburg is omgeven door veel groen. Een heerlijk overnachtingsadres met een fijne speelplek voor kids! Huur het Bakhuis, de Schuur, de Koestal of het Koetshuis. Óf allemáál... gezellig met de hele familie! In 't zuidelijke heuvelland!

Watertoren Vlissingen
Slapen op grote hoogte en met een fantastisch uitzicht over Vlissingen? Overnacht in de torenkamer van een originele watertoren! De toren heeft een fijne omheinde tuin en een speelkamer. Er is plek voor wel 16 personen!

Hof van Zeeland
Op dit vakantiepark is het verrassend genieten van rust en ruimte! Je vrijstaan-de bungalow heeft een heerlijk privé terras. Hoewel er voor kids op het park al veel te doen is, is het ook het perfecte startpunt om Zeeland te ontdekken.

De Kleine Wildenberg
Op fietsafstand van het gezellige Deventer trek je je terug op de boerderij, wát een rustgevende ervaring! Dieren voeren, eten uit de moestuin, fietsen en wandelen. En verder een beetje spelen en skelteren rondom je pipowagen, fijn!