Hof van ZeelandTerug naar het overzicht

Ontdek Zeeland vanuit je 'thuis weg van huis'!
Zeeland is perfect voor een vakantie of weekend weg met de hele familie! Vakantiepark Hof van Zeeland ligt in een prachtige groene omgeving direct aan de Stelleplas in het gezellige dorpje Heinkenszand.

Bungalows

De vrijstaande bungalows met mooie bloemennamen bieden plaats aan 4, 6 of 8 personen. Ze zijn luxe, voorzien van alles wat je nodig hebt. Alle bungalows hebben een eigen terras, dat wordt dus lekker spelen en BBQ-en! Kies voor je familievakantie uit een bungalow aan het water of een wellness bungalow. 

Vervelen is geen optie!

Op het vakantiepark is veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er een omheinde speeltuin. De oudere kinderen hebben hun eigen speeltuin met een kabelbaan, klimwand, glijbaan en wip. Daarnaast is er een jeu-de-boules baan, een volleybalveld, een voetbalveldje en zijn er tafeltennis tafels.

Tijdens de schoolvakanties is er een animatie team aanwezig. Naast de Kids Club ligt een speelveld met trampolines, speeltoestellen en een buiten bowlingbaan. Gasten van het vakantiepark mogen gratis gebruik maken van het naastgelegen openluchtzwembad en van het subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes.

Ontdek Zeeland met de 'Hof van Zeeland' pas

Bij aankomst in het vakantiepark krijg je de Hof van Zeeland pas. Deze pas biedt korting op diverse uitjes, activiteiten en musea, een mooie maner om de omgeving en alles wat daar te doen is te ontdekken!

Klik door naar de website om meer te zien van dit complete vakantiepark!

Hof van Zeeland

Hof van Zeeland 175
4451 RS Heinkenszand
Faciliteiten - Animatieprogramma (vakanties)
- Trampolines
- Speeltuinen
- Fiets en E-Chopper verhuur
- Toegang tot zwembaden
- Gratis Wifi
- Jeu-de-boules baan
- Volleybalveld
- Tafeltennis tafels
- Broodjesservice (in hoogseizoen)
- Parkwinkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!