Recreatiepark de BoshoekTerug naar het overzicht

Een uniek aanbod op de Veluwe; kinderbungalows, glamping én gezellige éénouder kampeervelden
Recreatiepark de Boshoek wil zeker weten dat iedereen een fijne vakantie heeft. Sportievelingen, dierenvrienden, sobere kampeerders maar ook liefhebbers van luxe zullen het op deze kindvriendelijke camping op de Veluwe fantastisch vinden. 

Mascottes Keessie en Willie richten zich volledig op het plezier van de kinderen. Wanneer zij niet bezig zijn de kinderen te vermaken kunnen kids zich uitleven in een binnen- en buitenzwembad, een activiteitenbos, op de kinderboerderij (2021), diverse speeltuinen, een sfeervolle bowlinggrot en op een midgetgolfbaan. In schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke activiteiten.

Glamping en kamperen 

Op dit kindvriendelijke vakantiepark vind je compleet ingerichte safaritenten, lodges en chalets. Een aantal bungalows is speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Kom je met hele familie? Maak dan gebruik van de groepsaccommodaties; een villa, boerderij of chalet. 

Zijn jullie echte kampeerders? Huur dan een fijne ruime kampeerplaats vlakbij een sanitairgebouw of één met privé sanitair. Op enkele velden is de hond ook welkom. Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er op de camping 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. 

Eénoudervakantie

Ga je als single ouder met je gezin op vakantie? Recreatiepark de Boshoek biedt voor éénoudergezinnen die het gezellig vinden anderen te ontmoeten een gezellig kampeerveld. Dit veld maakt de verbinding tussen gezinnen mogelijk; maak bijvoorbeeld een kampvuur met elkaar om lekker marshmallows te roosteren! 

Vakantiecoach

Tijdens je vakantie bij de Boshoek is Trudy jouw aanspreekpunt. Trudy is Vakantiecoach op het vakantiepark en zij verzorgt onder andere de welkomstmeeting en maakt jou en je kids wegwijs op de camping. Trudy is bovendien 24/7 bereikbaar, dus mocht er iets zijn dan staat zij altijd voor je klaar!

Bekijk de website voor de beschikbaarheid!


Recreatiepark De Boshoek

Harremaatweg 34
3781 NJ Voorthuizen
Faciliteiten - Binnen- en Buitenzwembad
- Sportvelden
- Speeltuinen
- Ponyclub
- Animatie
- Bowlingbanen
- Wellness
- Restaurants
- Winkel
- Vakantiecoach
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!