Vakantiepark BergumermeerTerug naar het overzicht

Luxe familiecamping en vakantiepark aan het Bergumermeer in Friesland
Camping en Vakantiepark Bergumermeer ligt in het watersportcentrum van Nederland. Geniet – met het hele gezin - van de Friese wateren en van alle leuke faciliteiten op de camping. Kies je voor een kampeerplek met zicht op het speelveld, dichtbij de jachthaven of aan het water? Of kies een prachtige huuraccommodatie; van safaritent tot beachlodge aan het water!

Bergumermeer is een camping voor kinderen!

De speel- en entertainment faciliteiten op dit vakantiepark in Friesland zijn eindeloos! Het interactief sportveld kan voor meerdere sporten gebruikt worden! Je kunt er voetballen, basketballen, hockeyen en het interactieve spel ‘Memo’ spelen. Ook kun je op deze familiecamping een gezellig midgetgolfen, tafeltennissen en een bezoekje brengen aan de kinderboerderij.

‘Jonas en de Walvis’ is het zwembad op het vakantiepark. Er is een diep en een ondiep gedeelte én er is een 44 meter lange glijbaan! Jonge kinderen kunnen uren vertoeven in het overdekte speelparadijs met springkussen, klimnetten en een gigantische ballenbak. Ook de allerkleinsten kunnen hier veilig spelen in een omheinde ‘soft play’ duplobak. Voor de tieners is er een jeugdhonk; er zijn diverse computerspellen om te spelen en ze kunnen hier televisie kijken. 

Animatieteam in de zomervakantie

Het enthousiaste animatieteam staat elk jaar te trappelen om alle kinderen in het park te ontmoeten bij de Kidsclub. Met een uitgebreid programma (in het hoogseizoen) toveren ze bij iedereen een glimlach op het gezicht. De activiteiten variëren van creatieve knutselmiddagen tot actieve sportmiddagen.

Bootverhuur en jachthaven op de camping

Kajaks, motorboten, zeilboten en sloepen: huur de boot die bij je past. Vanaf de eigen haven op het vakantiepark vaar je gemakkelijk richting Drachten, Groningen, het Lauwersmeergebied of het Nationaal Park De Alde Feanen. Camping en Vakantiepark Bergumermeer heeft een passantenhaven waar je met een eigen boot kunt aanmeren en overnachten. Als bezoeker van de passantenhaven mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark.

Leuk weetje; voor kinderen zijn er in de zomer zeilcursussen!
Meer weten of reserveren? Klik door naar de website!

Ardoer Bergumermeer

Solcamastraat 30
9262 ND Sumar
Faciliteiten Interactief sportveld
Midgetgolf
Tafeltennis
Pannaveld
Kinderboerderij
Animatieteam
Jeugdhonkad
Zwembad
Speelparadijs
Campingwinkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!