Vakantiepark BreebronneTerug naar het overzicht

Een super compleet 5-sterren vakantiepark met strandbad en subtropisch zwembad
Een strandvakantie in Limburg? Dat verwacht je niet snel... maar het kan! Door de ligging aan 'de Bron', een grote recreatieplas met zandstrand, kun je hier naar hartenlust zonnen, zwemmen en watersporten.

Het vakantiepark ligt midden in de natuur, dus ook fantastisch voor wandelingen en fietstochten.

De camping is autovrij opgezet, zodat kinderen overal vrij kunnen spelen.


Kamperen en glamping in Limburg

BreeBronne is een echte 5-sterren gezinscamping, ideaal voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Saamhorigheid en gezelligheid is belangrijk voor de medewerkers, zij zullen er dan ook alles aan doen om je je thuis te laten voelen. 

Je kunt met je eigen kampeermiddel komen of verblijven in één van de mooie glampinglodges; kies je voor een glamptent, luxe safaritent of een te gekke waterlodge?

Camping met strandbad en subtropisch zwembad

Voor de waterratten is Breebronne een waar paradijs; duik in de recreatieplas, huur een waterfiets of SUP óf spring in het subtropische zwembad met familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad. 

Binnen en buiten spelen op Vakantiepark de Breebronne

Door de prachtige ligging in de natuur is vakantiepark BreeBronne uitermate geschikt om lekker de hele dag buiten te zijn en te spelen. Je hebt hier geen last van druk verkeer en je zit middenin het groen. Bij het strandbad én op de camping vind je ook mooie speeltuinen. Kinderen kunnen ook binnen spelen; in het centrumgebouw is een 'Mini Ballorig'.

Restaurants op de camping 

Zelf boodschappen doen en koken op een gasstelletje hoort dan wel bij kamperen, maar het hóeft niet als je logeert op Vakantiepark Breebronne! Er is een beachbar, een Italiaans restaurant, een bistro met terras en ook bij Food Plaza kun je lekker eten afhalen. 

Leuke dingen doen in Limburg 

Waarschijnlijk hebben je kinderen het zó leuk op de camping dat ze er helemaal niet weg willen, maar willen jullie er toch een dagje op uit? Ga dan voor een dagje Toverland, Kasteeltuinen in Arcen, Fun Valley Maastricht, Fun Forest Venlo, Mattel Play in Sevenum of één van de vele andere bezienswaardigheden en activiteiten in Limburg!

Vakantiepark Breebronne

Lange Heide 9
5993PB Maasbree
Faciliteiten Bistro
Beachbar
IIssalon
Foodplaza
Italiaans restaurant
Strandbad
Subtropisch zwemparadijs
Fiets- en skelterverhuur
Watersportverhuur
Binnenspeeltuin
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland