Camping ScheldeoordTerug naar het overzicht

Ga op zeehondensafari op de Westerschelde of vang krabbetjes op het strandje van deze familiecamping
Scheldeoord is een leuke familiecamping in Zeeland met enorm veel vermaak voor de kinderen door de vele faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met supersnelle glijbaan, sportvelden, speeltuinen én het Scheldestrandje direct ernaast waar je verrassend veel kunt beleven!  

De omgeving is rustig, maar biedt volop mogelijkheden voor een dagje erop uit met het gezin en het maken van een mooie wandel- of fietstocht!

Naast de camping is een officiële kitespot dus liefhebbers kunnen hun hart ophalen!


Scheldestrand

Het Scheldestrandje is een aangelegd strandje bestaande uit opgespoten zand. Zeehondjes spotten, krabbetjes vangen, zandkastelen bouwen, vliegeren... wat kun je hier heerlijk spelen. En als je zelf even niet meer weet wat te doen, dan zorgt het animatieteam wel voor een leuke activiteit op het strandje! Bijna niets is fijner dan na het spelen op het strand iets eten en drinken op een terras, en daarom is er een fijne brasserie; Scheldebrasserie de Branding.

Van zwembad tot overdekt spelen en chillen

Op de camping zelf is ook van alles te doen. Zwemmen kan zowel binnen als buiten. In de Berenclub en in het Amfitheater verzorgt het animatieteam te gekke activiteiten. Jonge kinderen kunnen ravotten in het overdekte speeltoestel, terwijl tieners de dingen doen die tieners nu eenmaal graag doen... chillen in de Chillzone. Natuurlijk zijn er ook verschillende sportvelden en speeltuinen waarvan de grootste ook een springkussen heeft!

Trek gekregen? Schuif aan in de recent gerenoveerde 'Eeterij Scheldo's' of haal iets lekkers bij Scheldo's snackcorner!

Camping en Glamping

Op deze camping is het comfortabel kamperen op de comfortplaatsen, de luxe plaatsen met privé sanitair of de nóg luxere plaatsen met eigen badkamer én whirlpool! Een accommodatie huren kan ook. Er zijn prachtige safaritenten voor 5-7 personen, een luxe saunachalet voor 4 personen en diverse andere chalets, tenten en bungalows.

Enthousiast geworden? Klik dan door naar de website en check de beschikbaarheid!

Scheldeoord (Ardoer)

Landingsweg 1
4435 NR Baarland
Faciliteiten - Wasserette
- Oplaadpunt elektrische auto
- WiFi
- Supermarkt
- Brasserie
- Restaurant
- Animatie
- Kidsclub
- Animatie
- Chillplek
- Overdekt speeltoestel
- Verschillende speeltuinen
- Binnen- en buitenzwembad
- Sportvelden
- Fietsverhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips