Watertoren VlissingenTerug naar het overzicht

Vanuit de 36 meter hoge torenkamer heb je geweldig uitzicht over de boulevard en de zee!

Bijzonder overnachten; Watertoren

Op een steenworp afstand van het Zuidelijkste strand van Nederland staat deze originele, maar modern gerestaureerde watertoren. Je kunt hier met wel 16 personen komen overnachten!

Wat zal het bijzonder zijn om hier een kijkje te nemen in het watervat of vanuit de 36 meter hoge torenkamer van het geweldige uitzicht over Walcheren te genieten.

In de industriële kelder kun je heerlijk spelen; er staat o.a. een biljart, een sjoelbak en diverse videospellen. Spelen de kids liever buiten? De enorme tuin is omheind en heeft een fijne trampoline.

Indeling Watertoren

Op de begane grond is er een riante woonkamer met toegang tot de tuin, de gezellig leefkeuken met grote eetafel en een hal met toilet. Op de 2e tot en met de 4e verdieping zijn in totaal 6 grote 2-persoonskamers met luxe badkamers. Eén ervan heeft zelfs een sauna! De kinderslaapkamer heeft 4 bedstedes en een eigen badkamer.

Klik door naar de site voor een virtuele tour en om te reserveren!

Watertoren Vlissingen

Badhuisstraat 187
4382 AM Vlissingen
Faciliteiten - Gratis parkeren voor 4 auto's
- Grote tuin
- Maximaal 16 personen
- Speelkelder
- Sauna
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning