Sahara StayTerug naar het overzicht

Glamping in Oosterse stijl;dit surfdorp ligt op loopafstand van het strand!

Surfdorp aan de Zuid-Hollandse kust

Een unieke buitenvakantie in Nederland beleef je bij Sahara Stay in het Westland. Sahara Stay ligt op loopafstand van het strand, tegen de duinen aan. Je stapt zo het strand op!

V-beach is een verborgen parel aan de Zuid-Hollandse kust. ‘Vlugtenburg beach’ ligt onder Scheveningen en net boven Hoek van Holland.


Leuke dingen doen: uniek totaalpakket

Het unieke aan Sahara Stay is het totaalpakket dat je boekt. Dat bestaat niet alleen uit een mooie slaapplek, maar je krijgt daar ook allerlei activiteiten bij aangeboden!


Familie-activiteiten bij Sahara Stay

Een verblijf bij dit surfdorp is inclusief activiteiten. 
Yoga op het strand
Massages
Livemuziek: avonden rond het kampvuur
IJsbad training via de Wim Hof methode
Daarnaast zijn er Surflessen te boeken bij de Dutch Surf Academy.
Dit zijn zomaar een paar leuke dingen die een verblijf op Sahara Stay onvergetelijk maken!

Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de faciliteiten (speeltuin, animatieteam, restaurant) van Strandpark Vlugtenburg.

Glampingtenten in Oosterse stijl

Bij Sahara Stay slaap je in prachtige glampingtenten, deze staan in verschillende maten en soorten op het terrein. Één ding hebben ze gemeen, ze zijn allemaal in gezellige Oosterse stijl ingericht. Ook op Sahara Stay is er een glampingtent beschikbaar gesteld voor gasten die graag hun hond willen meenemen naar dit unieke verblijf.

Klaar voor een onvergetelijk weekend of (mid)weekverblijf met je kids? Klik dan door naar de website van Sahara Stay voor meer informatie en om te boeken.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips