Strandpark VlugtenburgTerug naar het overzicht

Kamperen en glamping op een kleinschalige familiecamping aan de Zuid-Hollandse kust

Strand en zee in 't Westland

Strandpark Vlugtenburg ligt pal naast Slag Vlugtenburg in ’s Gravenzande. Van de acht Westlandse strandopgangen is dit de meest zuidelijke, tegen Hoek van Holland aan.

Een vakantie op deze kleinschalige familiecamping betekent: genieten van de duinen, het strand en de zee. De steden Den Haag, Rotterdam en Delft zijn dichtbij, dus een leuk dagtripje is zo gemaakt. 

Kamperen aan de kust

Het strandpark is alleen door duinen gescheiden van het strand! Strandpark Vlugtenburg heeft mooie kampeerplekken voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn ruim, bieden makkelijk toegang tot sanitair en liggen op een steenworp afstand van het strand!

Bijzondere accomodaties

Op dit strandpark kun je ook fijne accomodaties huren. Wat dacht je van een pipowagen? Deze wagens zijn geschikt voor 4 personen, je slaapt er in bedsteden. In de zomer staan ze op het strand, in de winter op het park. 

Glamping is populair, dit kun je op Standpark Vlugtenburg goed doen in de prachtige safaritenten. Voor gasten met een beperking biedt het Strandpark een mooie zorgbungalow, met fijne aanpassingen. Kom je met een grote groep? Daar is de kajuitbungalow uitermate geschikt, deze biedt plaats aan wel 16 personen!

Op het park kun je heerlijk eten bij Eetcafé Zout, spelen in de speeltuin, voetballen op het voetbalveld  en leuke dingen ondernemen met het animatieteam.

Wil je meer weten over dit vakantiepark? Klik door naar de website!

Strandpark Vlugtenburg

t Louwtje 10
2691 KR s-Gravenzande
Faciliteiten - Restaurant
- Speeltuin
- Sportveld
- Recreatieteam
- Fiets-, strandrolstoel- en bolderwagens te huur
- Speelkleden te huur
- Wasserette
- Wifi
- Oplaadpaal elektrische auto's
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips