Camping BakkumTerug naar het overzicht

Op deze Noord-Hollandse camping vlakbij het strand staat gezelligheid en samen zijn voorop!
Beleef samen de mooiste momenten tijdens een kampeer- of glampingvakantie in Castricum, op loopafstand van het Noord-Hollandse strand! Je geniet hier volop van het buitenleven, met je gezin, maar ook met anderen die je ontmoet tijdens de leuke activiteiten of op het gezellige ontmoetingsplein.


Kamperen of glamping op Camping Bakkum 

Voor ieder type kampeerder is er een passend veld op Camping Bakkum! Kies je voor een duinplaats, een speelplaats, een watersportplaats of een zonplaats? Daarnaast kun je nog kiezen of je je auto graag op je plek hebt of liever op een autovrij veld staat. Camping Bakkum verhuurt ook prachtige accommodaties die allemaal het strandgevoel uitstralen; van fantastiche panoramatenten met privé sanitair tot aan mooie duin- of strandhuisjes én een gezellige groepsaccommodatie.

Veel te doen op deze camping aan de kust

Op de camping zijn ontzettend veel faciliteiten die jullie vakantie nóg leuker maken! Breng een bezoekje aan de bioscoop, de kinderboerderij, of werk aan je goede voornemens in de fitness of op het sportveld en gun je kinderen de mooiste momenten in de vele speeltuinen die de camping rijk is. Macotte Eeki de Eekhoorn verzorgt elk weekend en op alle dagen in de schoolvakanties samen met het recreatieteam de leukste activiteiten voor kinderen.

Op het ontmoetingsplein worden nieuwe vriendsschappen gesloten en in Openluchttheater 'de Pan' beleef je met elkaar de leukste evenementen zoals 'Bakkum Got Talent', een 'Amsterdamse avond' en verschillende kindervoorstellingen.


Loop of fiets naar het strand

Op slechts 950m ligt het strand van Castricum. Het is dus zo dichtbij dat je er via een duinpad heen kunt lopen of fietsen. Rondom de camping zijn ook verschillende mooie wandel- en fietsroutes, waaronder een kabouterpad voor de allerkleinsten. 

Klik door naar de website van Camping Bakkum voor meer informatie en om je reservering te maken!

Tip: Kijk ook eens naar deze andere Kennemer Duincamping; Camping de Lakens in Bloemendaal!

Camping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum aan Zee
Faciliteiten Bioscoop
Fitness
Speeltuinen
Kinderboerderij
Strand
Restaurants
Sportveld
Openluchttheater
Sauna
Animatie
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen