Camping de LakensTerug naar het overzicht

Slapen in de duinen... mooier wordt 't niet! Zet je eigen tent op of huur één van de mooie accommodaties!
Heerlijk uitwaaien, lekker luieren, struinen door de duinen of juist lekker sportief bezig zijn. Alles is mogelijk bij Camping De Lakens. Deze camping ligt op slechts 200 meter van het mooie, brede Bloemendaalse strand.

Camping in de duinen

Kinderen kunnen hier ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. Ouders vinden hier vooral rust. Een superleuke bestemming om samen met je kinderen naar toe te gaan! In de vakantieperiodes is er ook recreatie aanwezig. Eén van de kampeervelden, de zogenaamde 'Playtown', is speciaal ingericht voor families met jonge kinderen. Tussen de plaatsen in is een speeltuin met trampoline en waterspeeltoestel en op dit gedeelte worden auto's geweerd.

Fantastische speeltuin

Ook heeft deze camping een leuk restaurant met een fantastische speeltuin. Wij zijn fan! Vanaf het terras kun je je kinderen zien spelen en zo goed een oogje in het zeil houden terwijl jij geniet van een kop koffie of je welverdiende vakantieborrel. Voor de minder zonnige dagen is er ook een indoor speeltuin: de Zep Zone. Vanuit het restaurant is de toegang naar de Zep Zone via een trap of touw te bereiken.

Je kunt kamperen in een tent, maar er zijn ook diverse bijzondere en leuke accommodaties op de camping aanwezig! Wat dacht je ervan om te slapen in een Beachbus of in een Airstream?

Camping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee
Faciliteiten - Speeltuin
- Restaurant
- Animatie
- Diverse watersportmogelijkheden
- Speciaal kampeerveld voor families
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Natuurlijk avontuurlijk!

Natuurlijk avontuurlijk!

De Jutberg is dé plek voor een heerlijke gezinsvakantie midden in het bos.

Beleef avonturen met de Jutberg Ranger'