Camping de LakensTerug naar het overzicht

Op slechts 100m van het strand van Bloemendaal ligt deze camping met fijne beachvibe & mooie accommodatie
Voetjes in het zand, zilte zeelucht en een prachtig uitzicht op de duinen. Op Camping de Lakens voel je direct die fijne beachvibe!

Vakantie in Bloemendaal

De camping ligt op slechts 100m van het strand van Bloemendaal en middenin Nationaal Park Zuid-Kennemerland Terwijl jullie op ontdekking gaan tussen de duinen is de kans groot dat je oog in oog komt te staan met een hert of vos. Zodra je de camping afloopt en het duin over klimt sta je op het mooie en gezellige strand van Bloemendaal.


Kamperen of glamping in de duinen

Op Camping de Lakens is er volop keuze om te kamperen of te overnachten in een van de unieke accommodaties zoals een Retrotrailer, Beachdome, Dunedome of in een Beachbus. Allemaal sfeervol ingericht en voorzien van heerlijk terras. Ook kampeerders hebben hier volop keuze; onze aanrader voor gezinnen met kleine kinderen zijn de plaatsen met trampoline en zandbak voor de caravan.


Actief zijn of ontspannen bij de Lakens

Uniek op Camping de Lakens is het uitgebreide aanbod aan actieve en ontspannen activiteiten. Sporten in de sportschool, (kite)surfen, suppen of catamaranzeilen. Ben je op zoek naar meer ontspanning? Ga dan voor een yoga les, een meditatie, of geniet van de wellness met sauna’s, stoombad en heerlijke massages.


Eten, drinken en spelen bij Gestrand

Op het centrale plein vind je restaurant Gestrand. Een heerlijke plek om neer te ploffen voor een heerlijke nacho schotel, een borrelplank, een pizza of een Pokebowl. Speciaal voor kinderen is er een Zeppie Mealbox. Vanaf het zonnige terras heb je uitzicht op de prachtige avontuurlijke natuurspeeltuin met als blikvanger de hoge glijbaan!


Zep en het recreatieteam

Zep de zeemeeuw is de mascotte van de Lakens. Samen met het recreatieteam staat Zep te popelen om de leukste activiteiten te organiseren voor de gasten. Ga op pad met een vogelspotter en spot unieke vogelsoorten, maak van strandafval de mooiste kunstwerken of ga korren op het strand. In de weekenden en tijdens vakantie dagelijks staan Zep en het recreatieteam klaar voor actie!

Ervaar ook die heerlijke beachvibe tijdens jullie vakantie; klik door naar de website van de Lakens om je verblijf te boeken!

Camping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee
Faciliteiten - Speeltuin
- Restaurant
- Animatie
- Diverse watersportmogelijkheden
- Speciaal kampeerveld voor families
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning