Vakantiehuis 't SchotTerug naar het overzicht

Slapen in een bedstee en chillen in de hottub bij deze mooie Staphorster boerderij

Vakantiehuis midden in de natuur van Overijssel

Een schattige rietgedekte boerderij is omgebouwd tot heerlijk vakantiehuis in de natuur, waar gelukkig is de authentieke bedstee bewaard gebleven! Het huisje ligt prachtig in het groen en in de grote tuin geniet je in alle privacy en de heerlijke hottub.

Overnachten in een vakantieboerderij

Vakantieboerderij ’t Schot heeft een unieke indeling. In het vroegere staldeel is de luxe open keuken, de woonkamer en de badkamer met ligbad. In het voorhuis zijn 2 slaapkamers met naast gewone bedden ook een leuke bedstee. Een van de twee bedstedes is omgetoverd tot een groot kinderbed door middel van een verwijderbaar spijlenrekje. Buiten is een kapschuur, waar de auto overdekt kan staan, een ruim terras en een heerlijke boerderijtuin met hottub.


Leuke uitjes in Staphorst en omgeving

Boswachterij Staphorst, onderdeel van Staatsbosbeheer, is een wáár dierenparadijs. Roofvogels, dassen, reeën, misschien zelfs vossen; je komt ze hier tegen! Het gebied is het hele jaar door vrij te bezoeken tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De zondagsrust is nog erg belangrijk in Staphorst; je weet dus zeker dat je op die dag ook echt van complete rust geniet in en om je natuurhuis! De kinderen zullen het bijzonder vinden om de mooi in klederdracht uitgedoste kerkgangers in het dorp te zien lopen. Wil je de kinderen meer leren over de bijzondere cultuur van deze omgeving? Loop dan eens Museum Staphorst, gevestigd in een van de vele boerderijen, binnen.

Speelboerderij de Drentse Koe ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het vakantiehuis. Het is de ideale plek voor een leuk dagje uit met kinderen tot ongeveer 10 jaar. Ze kunnen er binnen- en buiten spelen. 

Giethoorn is ook erg dichtbij. En wie aan Giethoorn denkt, denkt al snel aan varen! Er zijn veel manieren om de omgeving per boot te verkennen. 

Klik door naar de website om de beschikbaarheid van deze mooie vakantieboerderij te bekijken. Op die website krijg je door een mooi filmpje ook een goede indruk van het vakantiehuis en de omgeving.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familieplezier op de Veluwe

Familieplezier op de Veluwe

De natuur is er prachtig, maar wist je dat er nog zó veel meer leuks te doen is in deze mooie regio? Lees hier waarom een vakantie met kinderen op de Veluwe een héél goed idee is!

Bekijk de tips