Familiecamping ’t HemelkeTerug naar het overzicht

Een echte gezinscamping met buitenzwembad in het fraaie Zuid-Limburg

Een fijne familiecamping

’t Hemelke in Zuid-Limburg is een fijne gezinscamping voor de echte kampeerder. Je treft er geen alleenreizende, feestende jongeren, wel veel jonge gezinnen die komen genieten van de vele activiteiten en voorzieningen. De hond kan gezellig mee op vakantie; er is een uitlaatveldje, een hondentoilet en de omgeving nodigt uit tot lange wandelingen.

Kamperen in Zuid-Limburg

't Hemelke heeft ruime, zeer goed onderhouden kampeerplaatsen. Beschut of in de zon en minimaal 100m2. Elke plek heeft stroomaansluiting, variërend van 6 tot 16 ampère. Op een aantal plekken is een kabel TV aansluiting. Er zijn plekken met privé sanitair in aanleg. Het moderne (kinder)sanitair en de wasserette voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Het gehele terrein heeft een goede WiFi aansluiting, het gebruik hiervan is geheel gratis.

Gezinscamping met buitenzwembad

Vanaf een gezellig terras hebben ouders zicht op een fijn zwembad met 2 leuke glijbanen; 1 van wel 60 meter, de ander een echte familieglijbaan. Het recreatieteam verzorgt hier allerlei leuke activiteiten zoals discozwemmen, waterbasketball of triathlon. Voor de allerkleinste kinderen is er het kinderbad met paddenstoel-douche, hier kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen met water.

Sporten en spelen op de camping 

Op deze familiecamping is een fietscrossbaan, een sportveld met basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en speelveld, er zijn tafeltennistafels, een jeu de boules baan, een 18-holes midgetgolfbaan en er zijn verschillende speeltuinen. De kinderen kunnen de hele dag buitenspelen, heerlijk! Als klap op de vuurpijl is er een kinderboerderij waar kinderen dieren kunnen knuffelen en een recreatieteam dat altijd wel iets leuks weet te organiseren.


Leuke uitjes in Zuid-Limburg

Deze zuidelijke provincie staat bol van de natuur, historie en cultuur; er is zoveel te ontdekken tijdens jullie vakantie! Bezoek het gezellige Valkenburg of mooie oude steden zoals Maastricht. Na een bezoek aan het Drielandenpunt hebben de kids iets te vertellen op school! De kinderen voelen zich prinsen en prinsessen tijdens bezoekjes aan de kastelen in de omgeving, en wat zullen ze de Gaia Zoo gaaf vinden! 

Klik door naar de website voor meer informatie en om de mooiste plek op deze familiecamping in Limburg te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!