6x Last-Minute Zomervakantie

26 juni 2023
Nog niets geboekt voor de zomervakantie? Kies dan nu nog een leuk vakantiehuisje op een gezellig vakantiepark of mooie kampeerplek op een leuke camping! Aan het water, bij de boer, in de natuur, je kunt nog alle kanten op. Wat het ook wordt; we wensen jullie een heerlijke zomervakantie toe!
Het belooft een mooie zomer te worden, perfect voor een vakantie in Nederland! Zoek je nog een leuke camping waar je kinderen heerlijk spelen en nieuwe vrienden maken? Of een leuk vakantiehuisje op een vakantiepark waar veel te doen is voor het hele gezin? Onderstaande adressen hebben op moment van schrijven nog beschikbaarheid, dus sla je slag en boek een heerlijke zomervakantie in Nederland!

Watersporten in Friesland

Een kampeerplaats of vakantiehuis aan het water; daar gaat het hart van een watersportliefhebber sneller van kloppen! Op 5-sterrencamping It Wiid is nog beschikbaarheid; kom maar op met die zeillessen, sup-sessies en boottochten!


Boerderijleven in Brabant

Is jouw kind gek op dieren? Dan is glamping De Brabantse Hei helemaal geweldig! Een knus tenthuisje, veel dieren, wijds uitzicht, mooie natuur en de Efteling en Bobbejaanland dichtbij; Hier beleef je een heerlijke gezinsvakantie!


Buitenleven in Limburg

Dat monumentaal en modern & platteland en luxe heel goed samen gaan, bewijst het heerlijke Hoeve Huiskenshof in Limburg. De boerderij, stallen en schuur zijn verbouwd tot hippe, lichte vakantie-woningen voor 2, 4 of 6 personen en de tuin is werkelijk een paradijs voor kids!


Een 'Gouwe Stekkie' in Noord Holland

Op het kleinschalige De Gouwe Stek vind je mooie safaritenten, leuke pipowagens en gezellige kampeervelden. Kinderen kunnen hier met Fien en Teun op ontdekking en zich geweldig vermaken met het blotenvoetenpad, de speeltuintjes en het animatieprogramma.


Strandvakantie op Texel

Vakantiepark De Koog ligt centraal op het heerlijke Waddeneiland Texel. Je slaapt er in een gezellig ingericht chalet met een lekker ruim privé terras. Huur op het park een stel fietsen en jullie gevoel van vrijheid kan niet meer stuk!


Bijna in Duitsland!

Camping ‘t Wieskamp ligt in de Achterhoek, vlák bij de grens van Duitsland. Het park heeft een prachtige natuurspeeltuin, een heerlijk zwembad en een indoorspeeltuin; garantie voor uren speelplezier dus!


Fijne zomer!

Weekendje weg of op vakantie met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust , fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin