Slapen vlakbij Walibi

3 februari 2023
Dagje 'hard gaan' in Walibi met de kids? Blijf dan slapen in Flevoland, in de buurt van Biddinghuizen, om zo lang mogelijk van de dag in het pretpark te kunnen genieten. Maak een mini-vakanie van een dagje Walibi!
Foto: Veluwe strandbad

1. Europarc Resort Zuiderzee | Biddinghuizen

Biddinghuizen ligt aan het Veluwemeer, dat maakt een combinatie van een dagje Walibi én daarnaast veel watersporten een voor de hand liggende combinatie! Bij Europarcs Zuiderzee kun je kamperen aan het water; zoek voor je tent of caravan een mooie plek aan het Veluwemeer en jullie vakantie aan het water kan beginnen. Zijn jullie zelf niet in het bezit van een kampeermiddel? Dit vakantiepark verhuurt de prachtigste accommodaties; van glampingtenten tot natuurlodges en ook groepsaccommodaties voor 10 of 12 personen. Lees meer over dit vakantiepark in Biddinghuizen



2. Vakantiehuis 'Kijk Uit' | Nunspeet

Aan de overkant van het Veluwemeer als je vanaf Walibi komt, in Nunspeet, trek je je als gezin terug in je eigen vakantiehuis midden in de natuur. Om bij dit mooie vakantiehuis te komen moet je eerst een stuk door het Leuvenumse bos lopen. Daar, op een open plek, zie je opeens dit pareltje. Je buren zijn de edelherten, vogels en wilde zwijntjes. Na een dag keten in Walibi is dit misschien wel precies wat je nodig hebt; rust en natuurbeleving! Bekijk alle foto's van Vakantiehuis 'Kijk Uit'.



3. Veluwe Strandbad | Elburg 

Op maar 5 minuten rijden van Walibi gaat de lol van een dagje Walibi nog onverminderd door; op dit vakantiepark aan het water kun je watersporten, bowlen, zwemmen én het animatieprogramma is hier echt geweldig. Dit programma is er voor kinderen van alle leeftijden, óók voor de tieners. Lees meer over Veluwe Strandbad.



4. Camping de Ruimte | Dronten

In de Flevopolder, op een kwartier van Walibi en op een paar honderd meter van het water, ligt dit kampeerparadijsje. Zoek met je eigen kampeermiddel een fijne plek op een rustige plaats in het bos, of juist op een levendig veld met speeltoestellen en gezelligheid. Ook hier kunnen kinderen ongestoord veilig spelen; het terrein is autovrij. Houd je van het kampeergevoel maar heb je geen eigen tent of caravan? Huur dan een bungalowtent (4 pers.) of een kampeerbungalow (5 pers.). Lees meer over Camping de Ruimte in Flevoland. 




Veel plezier tijdens jullie dag in Walibi en de (mini-)vakantie in Flevoland, dicht bij Biddinghuizen, die je er aan vast plakt!