Overnachten in een boomhut
Slapen in een boomhut!

Overnachten in een boomhut

Met het gezin bijzonder overnachten? Wat denk je van een boomhut! Slapen tussen de boomtoppen, dat vergeet je nooit meer!
Er zijn boomhutten voor 2 personen, voor 4 personen of boomhutten voor grote gezinnen. Wij geven een overzicht van leuke boomhutten op campings en vakantieparken in Nederland!

Tips van de maand:

Filteropties

Regio
Faciliteiten
totaal 7 resultaten
Pagina: 1
totaal 7 resultaten
Pagina: 1

Slapen in een boomhut: een bijzondere accommodatie!

Een boomhut is een bijzondere accommodatie voor een weekendje weg in Nederland met het gezin! Op Kidsproofvakantie.nl hebben we tussen alle kindvriendelijke hotels, vakantieparken, vakantiehuizen en campings ook prachtige boomhutten voor je verzameld.


Bijzonder overnachten in een boomhut in Nederland

Een boomhut is gemaakt van hout en vaak heel compleet ingericht met opgemaakte bedden, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Boomhutten hebben vaak een terras om ook fijn buiten te kunnen zitten bij je boomhut. Er zijn boomhutten voor 2, 3, 4 of meer personen dus er is altijd een geschikte boomhut voor jouw gezin!


Natuurbeleving vanuit een boomhut

Hoog op de palen, of echt in een boom; een boomhut is hoog en geeft een prachtig uitzicht! Wakker worden in een boomhut is heerlijk; hier geniet je optimaal van een mooie zonsopkomst!