KampariTerug naar het overzicht

Hoe glamping op 6000 Friese vierkante meters tóch kleinschalig en knus kan zijn!
Camping Kampari ligt vlak bij het Tjeukermeer maar ook in de rust van het Friese landschap.

Kampari is een kleinschalige glamping met slechts enkele kampeerplekken, een paar safaritenten, een tipi en een pipowagen. Er is meer dan voldoende speelruimte om je zelf te vermaken en ook in de directe omgeving is er veel te doen! Alle rust, ruimte en privacy om heerlijk even bij te tanken!Met caravan of tent

Op een veld omringd door bomen zijn 2 grote plekken met elk een eigen verwarmd privé sanitair. Huur je het geheel af met een groep dan is er plek voor 3 caravans elk met plek voor een kleine tent. 

Safaritent of Tipi

De pipowagen is leuk, maar missschien geschikter als papa en mama eens romantisch met z'n 2-en weg willen. Voor gezinnen zijn de tipi (5 slaappplaatsen) en de luxe safaritenten heel geschikt! De safaritenten hebben allemaal een eigen, exotisch thema als 'Azië' of 'Afrika'; de sfeer van een verre reis, gewoon in Nederland!

Dol op water en natuur?

Dan zit je hier goed! De camping ligt vlak bij het Tjeukermeer, het grootste binnenwater van Friesland. Hier kun je geweldig surfen of zeilen. Vlak bij Kampari is een trailerhelling, je kunt dus ook je eigen boot meenemen. Vlakbij de camping is ook een zandstrandje met een veilige plek voor kinderen om te zwemmen. Kampari regelt op verzoek fietsen voor je, de natuurgebieden in de omgeving lenen zich prima voor een mooie tocht!

Zeilen met schipper? Ook dat is mogelijk. Ga een dag het water op met gastheer Willem. Zijn zeilboot heeft een grote kuip (ruimte voor een gezin van 5) om mee te zeilen.

Klik snel door naar de website om de beschikbaarheid te bekijken.

Kampari

Trekkersweg 4
8508 RN Delfstrahuizen
Faciliteiten - Trailerhelling
- Kinderbedje en kinderstoel te huur
- Hottub te huur
- Broodjesservice
- Boodschappenservice
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!